Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα θα είναι υποψήφιος ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου

«Ήμουν και παραμένω στρατευμένος στην τέχνη του θεάτρου και του κινηματογράφου»

Must Read

Υποψήφιος με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διευκρίνισε ότι η συμμετοχή του δεν αφορά σε θέματα πολιτικής ταυτότητας παρά μόνο με τον πολιτισμό και συμπληρώνει πως «ήμουν και παραμένω στρατευμενος στην τέχνη του θεάτρου και του κινηματογράφου».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει συγκεκριμένα ο Άκης Σακελλαρίου:

«Πριν από πολλά χρόνια έφευγα από την γενέτειρα μου τη Θεσσαλονίκη για την Αμερική για να ακολουθήσω ένα όνειρο: να σπουδάσω και ίσως καταφέρω-παρασυρμενος από την νεανική μου ορμη- να παίξω και σε κάποια κινηματογράφικη παραγωγή εκεί. Κάποιες δεκαετίες αργότερα αυτό το όνειρο πήρε σάρκα και οστά πλέον όχι στην Αμερική αλλά στην ίδια τη Θεσσαλονίκη παίζοντας σαν ηθοποιός σε μια μεγάλη Χόλιγουντιανου τυπου παραγωγή.

Έχοντας βιώσει λοιπόν αυτή την εμπειρία δεν θα μπορούσα παρα να δεχθω την πρόταση του περιφ/χη Κεντρικής Μακεδονίας Αποστόλου Τζιτζικωστα : Να συμβαλω με την εμπειρία μου στην διατήρηση και γιατί όχι στην μεγέθυνση μιας εξωστρεφους πολιτιστικης πολιτικής που έχει να κάνει με την προβολη της ιδιαίτερης μου πατρίδας στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Η πρόταση αφορα το δραστήριο έργο του film office .Του γραφείου που ίδρυσαν ο Απ. Τζιτζικωστας και οι συνεργάτες του για την διευκόλυνση των οπτικοακουστικών εργων που υλοποιούνται στην περιοχή.

Παιρνοντας μέρος στο πολυεπίπεδο και πολυδιάστατο κομματικά σχημα της Αλληλεγγύης και παρόλες τις διαφορες στο ιδεολογικο τοπίο η πρόταση του Απ. Τζιτζικωστα μου δίνει θάρρος και με οπλιζει να ρισκάρω με όλες μου τις δυνάμεις να βάλω κι εγώ ένα λιθαρακι στην τόσο μεταιχμιακη πολιτιστικα περίοδο της Κεντρ. Μακεδονίας και της αγαπημένης μας Θεσσαλονίκης.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η κίνηση και η συμμετοχή μου αυτή δεν σημαίνει την ενασχόληση με θέματα πολιτικής ταυτοτητας παρά μόνο με τον πολιτισμό. Ήμουν και παραμένω στρατευμενος στην τέχνη του θεάτρου και του κινηματογράφου».

*πηγή φωτογραφίας: INSTAGRAM/@SAKELLARIOU_AKIS

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This