Ο Σπίρτζης δεν θα συμμετέχει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε θα ψηφίσει για νέο Πρόεδρο

«Έχω διαφωνήσει με τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν μετά την μεγάλη ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»

Must Read

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, που παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στις διαδικασίες διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα και δεν θα συμμετάσχει στις διαδικασίες του Συνεδρίου.

Την απόφασή του γνωστοποίησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι:

«Έχω διαφωνήσει με τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν μετά την μεγάλη ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, και δεν θα συμμετάσχω στο διαρκές συνέδριο αλλά ούτε και στις κάλπες του Σεπτέμβριου».

Όμως θα δώσει το παρών στις εργασίες του κόμματος τον Νοέμβριο, επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ όφειλε να μπει σε βαθύ διάλογο για τα αίτια της πορείας του. Αντί γι’ αυτό, μετατόπισε το βάρος της διαδικασίας από την πολιτική στην επικοινωνία».

Σχολιάζοντας τις υποψηφιότητες για την προεδρία δήλωσε ότι «για να είναι καλοί οι αρχηγοί χρειάζονται αξιόπιστη ομάδα αλλά όχι μέσα από μια διαδικασία που εκφυλίζει την πολιτική και δεν την έχει στην πρώτη γραμμή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This