ΕΥΔΑΠ: Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανανεώσει τη θητεία Σαχίνη, παρότι βαθμολογήθηκε κάτω από τη βάση!

Αριστεία α λα Μητσοτάκη!

Must Read

Στην σκιά της εθνικής τραγωδίας στην Θεσσαλία, τα ανδραγαθήματα Μητσοτάκη, φαίνεται ότι συνεχίζονται. Ίσως μάλιστα εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στους νεκρούς και τις τρομερές καταστροφές, ώστε με αυτόν τον τρόπο να μπορεί να λάβει αποφάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα προκαλούσαν οργή στην κοινωνία αλλά και το κοινοβούλιο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ, κ. Χάρη Σαχίνη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται αύριο να ανακοινώσει την ανανέωση της θητείας του η οποία έχει λήξει εδώ και μήνες, τη στιγμή που όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, η διοίκηση του έχει βαθμολογηθεί «κάτω από τη βάση»!

Σύμφωνα λοιπόν με τις καταγγελίες των εργαζομένων, στην επίσημη αξιολόγηση τους οι κ.κ. Σαχίνης – Τόσιος κρίθηκαν ανεπαρκείς με βαθμολογία 4,5 στα 10 και από τους δώδεκα στόχους που είχαν, πέτυχαν μόνο τους τρεις.

Φαίνεται ότι με τέτοια βαθμολογία, πληρούν τα κριτήρια «αριστείας» της κυβέρνησης.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση μάλιστα, αποκαλύπτει σημεία και τέρατα της απερχόμενης διοίκησης, που όμως, όπως φαίνεται θα παραμείνει.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσή της Ενιαίας κίνησης εργαζομένων ΕΥΔΑΠ:

Θητεία δεν έχουν, θράσος όμως περίσσιο

Με περίσσιο θράσος η καταστροφικότερη Διοίκηση που έχει περάσει ποτέ από την ΕΥΔΑΠ, συνεχίζει ακάθεκτη παρά το γεγονός ότι η θητεία της έχει λήξει ήδη από τις 26 Ιουνίου.
Για άλλη μια φορά έρχεται να αυξήσει τις απολαβές της κατά δύο μηνιαίους μισθούς ως μπόνους και να φουσκώσει τις τσέπες της, χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ στους εργαζόμενους.

Πάλι αυξάνει των αριθμό των επιτροπών και τον αριθμό των συνεδριάσεων αυτών αλλά και τους συμβούλους που ήδη έχουν υφαρπάξει επιπλέον 30 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της Εταιρείας που ακολουθεί μέρα με τη μέρα καταστροφική πορεία.

Οι διαγωνισμοί καθυστερούν σημαντικά, αλλά οι απευθείας αναθέσεις δίνουν και παίρνουν, οι διαδικασίες βρίσκονται μετέωρες, οι εργαζόμενοι δουλεύουν στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, η ΕΥΔΑΠ βρίσκεται στο απόλυτο χάος και η Διοίκηση το μόνο που κάνει είναι να βρίσκει καινούργιους τρόπους για να εισπράττει.

Ταυτόχρονα τοποθετούν ανθρώπους με την ίδια προχειρότητα με την οποία διοικούν σε νευραλγικές θέσεις, απαξιώνοντας και θέτοντας στο περιθώριο στελέχη που έχουν προσφέρει διαχρονικά τα μέγιστα στην Εταιρεία. Βάζουν και βγάζουν ανθρώπους από θέσεις που ίδιοι τοποθέτησαν, μόνο και μόνο για να μας επιβεβαιώσουν το πόσο ανίκανοι είναι, παραδεχόμενοι το λάθος τους και για να μεγαλώσουν το ήδη υπέρογκο οργανόγραμμα.
Μας μιλούν για ανανέωση και ανάδειξη νέων στελεχών, τοποθετώντας ανθρώπους λίγο πριν τη συνταξιοδότηση, σε θέσεις ευθύνης, μόνο και μόνο επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν καταργήσει κάθε διαδικασία αξιολόγησης και αξιοκρατίας και τοποθετούν με το «αποφασίζουμε και διατάζουμε» και με βάση το χάος που επικρατεί στο μυαλό τους. Αποδεικνύουν καθημερινά και με κάθε τρόπο την ανεπάρκεια και την ανικανότητα τους.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η κατάσταση είναι τραγική και χειροτερεύει μέρα με τη μέρα!!

Δεν λύνεται το πρόβλημα με τις τοποθετήσεις τους, αλλά με τους ίδιους. Αυτοί πρέπει να φύγουν άμεσα. Σαχίνης και Τόσιος πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους και την ΕΥΔΑΠ, για να σωθεί ότι έχει απομείνει από την Εταιρεία. Οι εργαζόμενοι είμαστε σε επαφή με τους νομικούς μας συμβούλους και θα κινηθούμε άμεσα νομικά εναντίον της παρούσας Διοίκησης, που δεν άφησε τίποτα όρθιο στην εταιρεία και το δημόσιο αγαθό του νερού.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ακόμα και στον καύσωνα η Διοίκηση συνέχισε το αλαλούμ, αφού δεν εφάρμοσε έγκαιρα τις οδηγίες των Υπουργείων, αγνοώντας τους πιθανούς κινδύνους που διέτρεχαν οι εργαζόμενοι. Τώρα όμως προέχει σε αυτό το κύμα καύσωνα οι εργαζόμενοι να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και την εταιρεία μόνοι τους, αφού η Διοίκηση είναι ανίκανη να το κάνει. Παίρνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων της πολιτείας με μεγάλη προσοχή!

ΥΓ: Στην επίσημη αξιολόγηση τους οι κ.κ. Σαχίνης – Τόσιος κρίθηκαν ανεπαρκείς με βαθμολογία 4,5 στα 10 και από τους δώδεκα στόχους που είχαν, πέτυχαν μόνο τους τρεις. Παρόλα αυτά δυστυχώς είναι ακόμα εκεί. Επιβάλλεται με την επιστροφή των μετόχων στο δημόσιο, η νέα κυβέρνηση της ΝΔ, να επιληφθεί του όλου θέματος.
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΚΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This