Άρχισε τα αγαπησιάρικα ο Κασσελάκης: «Θα έχω ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά»

Οι αναφορές του από τα Γιάννενα, στην Μακρόνησο και τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Must Read

«Αν κερδίσω, θα έχω για όλα τα στελέχη του κόμματος ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό. Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσφέρω όπου μπορώ», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης από τα Ιωάννινα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Ιωάννινα, συναντώντας μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

«Καθαρές κουβέντες. Αν κερδίσω στις εκλογές του κόμματος, θα έχω για όλα τα στελέχη ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε τη σύγχρονη Αριστερά του μέλλοντος. Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσφέρω όσο μπορώ και στους επικεφαλής υποψηφίους μας στις Περιφέρειες της χώρας αλλά και σε όλη την κοινωνία που βιώνει απίστευτη αδικία. Αν πιστεύετε ότι ένα μοντέρνο, προοδευτικό κόμμα μπορεί να εκπροσωπήσει το μέλλον που θέλουμε για την πατρίδα μας, τότε την Κυριακή να πάτε να ψηφίσετε!».

«Η Μακρόνησος ανήκει σε όλο το λαό, και πρέπει να ανήκει σε όλο το λαό, οι αγώνες που έκαναν οι ήρωες της Αριστεράς ήταν για το καλό όλου του λαού» τόνισε απόψε από τα Γιάννενα ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Πρέπει να δημιουργηθεί η σύγχρονη κυβερνώσα Αριστερά», δήλωσε και ανέφερε πως στα 50 χρόνια Ελληνικής Δημοκρατίας κοινωνικό κράτος είχαμε μόνο 12 χρόνια, 8 χρόνια με τον Ανδρέα Παπανδρέου και 4 με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ολοκληρώνοντας, είπε πως στόχος είναι να ξαναποκτήσει αξία η ζωή όλων, των παιδιών, των νέων, των ηλικιωμένων και την αφιέρωσε την ομιλία στα Γιάννενα, στον Βαγγέλη Γιακουμάκη με «την ευχή ποτέ ξανά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This