Δεν αποκλείει διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Τι δήλωσε για το βίντεο με τον Κασσελάκη που «άναψε» φωτιές

Must Read

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» και σχολίασε τόσο τις εσωκομματικές εκλογές, όσο και το βίντεο που γύρισε μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το σημείο που προκάλεσε εντύπωση, ήταν η παραδοχή του πως δεν αποκλείει να υπάρξει διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, σχολίασε:

«Για να υπάρξει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, μετά από δύο διαδοχικές εκλογές, σημαίνει ότι κάτι δεν γίνεται καλά, κάτι δεν πάει καλά, σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Ο καθένας βέβαια δίνει τη δική του εξήγηση. (…) Όταν τεθεί ένα πλαίσιο που καθορίζει την προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος, αυτοί που συμφωνούν με αυτό το πλαίσιο που θα είναι και το μέλλον, θα το στηρίξουνε. Αν κάποιοι διαφωνούν, ενδεχομένως να μην είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως και δεν το αποκλείω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η καταστροφή. Ενδεχομένως να είναι μία κατάσταση που θα οδηγήσει σε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι καλό, δεν το επιδιώκει κανείς. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν περισσεύει». Σημείωσε μάλιστα πως δεν τρομάζει κανέναν αυτή τη στιγμή, μια τέτοια εξέλιξη.

Απαντώντας στην κριτική που άσκησε ο Τσακαλώτος για το βίντεο του Κασσελάκη που γυρίστηκε στην Μακρόνησο, απάντησε:

«Κανένας δεν είναι ιδιοκτήτης της ιστορίας και κανένας δεν μπορεί να περιφρουρήσει κάτι με κριτήρια τέτοιου τύπου που να μην αφήνει ή να δημιουργεί ένα σκληρό πυρήνα μέσα στον οποίο δεν μπορεί να μπει κανείς άλλος. Η ιστορία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και όλοι όσοι έχουν ευαισθησίες πάνω σε αυτά τα θέματα και προβληματισμούς, τους επιτρέπεται ή έχουν δικαίωμα να επικαλούνται όλη αυτή την ιστορία. Επομένως, δεν νομίζω ότι είναι κομψό, ούτε ότι είναι επιτυχημένο το να ζητάει ο κ. Τσακαλώτος συγνώμη για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ιδέα ήταν του Κασσελάκη και ο ίδιος συμφώνησε, όπως ανέφερε, ενώ ερωτηθείς για την συμμετοχή του, ο κ. Αποστολάκης περιέγραψε πως «ζήτησε να πάει, ο καιρός ήταν τέτοιος που δεν γινόταν να πάει διαφορετικά, μόνο με κάποιο φουσκωτό και με κάποιον ο οποίος μπορεί να περάσει από τον καιρό, καταφέραμε να πάμε. Εγώ απλά συμμετείχα στο να γίνει μία κίνηση η οποία θεωρώ ότι σαν συμβολισμός προσφέρει, θεωρώ ότι βοηθάει στο ενωτικό κλίμα που πρέπει να υπάρχει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This