Φάμελλος από ΔΕΘ: Δεν ακούσαμε συγγνώμη και αυτοκριτική από τον Μητσοτάκη – Είναι αλλεργικός στην κριτική

«Eξοργιστικό ότι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν φταίνε».

Must Read

«Απαράδεκτη η κίνηση Μητσοτάκη να δεσμεύσει το Σαββατοκύριακο της αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ (…) Αυτό αποδεικνύει ότι ο Μητσοτάκης είναι αλλεργικός στην κριτική, την φοβάται και την αποφεύγει» ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

 

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Δεν ακούσαμε συγγνώμη και αυτοκριτική, μια πράξη λογοδοσίας (…) Η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση».

«Ο νους μας βρίσκεται στην Θεσσαλία (…) Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιλύσουμε τα προβλήματα εκεί, αλλά και να φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» είπε ακόμη ο κ. Φάμελλος για τις καταστροφές από τις σαρωτικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel.

«Μπορεί οι κρίσεις να είναι εξωγενείς, αλλά οι επιπτώσεις μεγεθύνονται στην Ελλάδα γιατί δεν επέλεξε να επενδύσει στην πρόληψη» σημείωσε ακολούθως, μιλώντας για «κάτι εξοργιστικό ότι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν φταίνε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This