«Η λειτουργία της Δικαιοσύνης θα αλλάξει» απαντά στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ο Κασσελάκης

«Oι έντιμοι δικαστικοί θα ενισχυθούν από εμάς»

Must Read

Βίντεο με το οποίο δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έδωσε απόψε στην δημοσιότητα ο Στέφανος Κασσελάκης, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της Κυριακής, 17 Σεπτεμβρίου.

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Στέφανος Κασσελάκης επανέρχεται στο ζήτημα λειτουργίας της Δικαιοσύνης και ανταποδίδει τα βέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

«Η λειτουργία της Δικαιοσύνης θα αλλάξει» διαμηνύει ο κ. Κασσελάκης επισημαίνοντας ότι «οι έντιμοι δικαστικοί θα ενισχυθούν από εμάς, προκειμένου να ασκούν απερίσπαστα το λειτούργημά τους».

Η Δικαιοσύνη είναι ο μεγάλος ασθενής που πρέπει να γιατρευτεί άμεσα, λέει αρχικά και απευθυνόμενος στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τα περί «ξεδοντιάσματος» λειτουργών της.  Σχολιάζει, δε, σκωπτικά: «Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι υπάρχει το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών, καθώς θεωρούσα ότι είχε αυτοκαταργηθεί εδώ και 4 χρόνια…».

«Δεν παρενέβη όταν ο δικαστικός λειτουργός κ. Τζανερίκος είχε καταγγείλει επηρεασμό από το Μέγαρο Μαξίμου ούτε όταν ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, κ. Ράμος, δεχόταν προσωπικές επιθέσεις, όταν τα ατομικά δικαιώματα «ξεδοντιάστηκαν» από το predator ούτε όταν 16.000 άνθρωποι πέθαναν έξω από τις ΜΕΘ, όταν στρατόπεδα εκρήγνυνται ή πλημμυρίζουν, όταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα «φαγώνονται» ή όταν ο διεφθαρμένος δήμαρχος δεν ξεβουλώνει τα φρεάτια, ανέφερε ο εκ των πέντε υποψήφιων προέδρων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This