Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Μεγάλη η προσέλευση στις κάλπες

Οι πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων

Must Read

Από νωρίς προσέρχονται στις κάλπες οι ψηφοφόροι για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι τις 14:00 είχαν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα 55.000 ψηφοφόροι εκ των οποίων 12.500 ήταν τα νέα μέλη.

Η προσέλευση των ψηφοφόρων στα 570 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα είναι μεγάλη με τη διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με στοιχεία από την Κουμουνδούρου η συμμετοχή είναι πολύ υψηλή καθώς φέρεται να έχουν ψηφίσει 55.000 μέλη εκ των οποίων τα 12.500 είναι νέα μέλη.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 8 το απόγευμα, ενώ περίπου στις 21:00 θα υπάρχει εικόνα για το 50% των αποτελεσμάτων. Αργότερα το βράδυ θα είναι γνωστό αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει εκλέξει νέο αρχηγό από σήμερα ή θα χρειαστεί και δεύτερος γύρος στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ήδη οι πέντε υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου, Στέφανος Κασσελάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα και αναμένουν τα αποτελέσματα των εκλογών.

Στο εκλογικό κέντρο Νέας Ιωνίας ψήφισε ο Τσακαλώτος

Λίγο μετάτη 1 το μεσημέρι της Κυριακής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

«Είναι μια σημαντική μέρα, μια σημαντική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία, και είναι και μια σημαντική μέρα για τον κόσμο της Αριστεράς. Ελπίζω να προχωρήσουμε μπροστά με τις αξίες μας, τις αναλύσεις μας, τις προτάσεις μας, για να μπορεί η χώρα να αλλάξει το παράδειγμα και να φέρει το κάτι καινούριο που το χρειάζεται τόσο πολύ μετά από τις κρίσεις που έχει περάσει», ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του.

Οι δηλώσεις των υποψηφίων

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This