Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για την τραγωδία στην Λιβύη

Οι εξηγήσεις που οφείλει για το μπάχαλο με ΑΠΕ και ΕΡΤ

Must Read

Ανάρτηση για τα μέλη της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας που έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν στο σφοδρό τροχαίο στη Λιβύη, έκανε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Είναι διπλά οδυνηρό να θρηνούμε ζωές που χάθηκαν σώζοντας ζωές. Και ταυτόχρονα να αγωνιούμε για την υγεία ανθρώπων μας, που θέλησαν να απαλύνουν την αγωνία άλλων ανθρώπων. Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που ταξίδεψαν στη Λιβύη για να βοηθήσουν μετά το χτύπημα της φύσης που πλήγωσε και τη δική μας χώρα.

Σε ένα τραγικό δυστύχημα θρηνούμε, δυστυχώς, 5 μέλη της ελληνικής αποστολής. Ένα δράμα που συνέβη, ενώ εκτελούσαν το ευγενές καθήκον του ανθρωπισμού και της διεθνούς αλληλεγγύης.

Όλη η χώρα πενθεί. Η σκέψη μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και στους 10 τραυματίες μας. Η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό τους».

Δείτε την ανάρτηση:

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός προσωπικά οφείλει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για την συμπεριφορά τόσο του ΑΠΕ και της ΕΡΤ, που πρόσκειται απευθείας στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Δείτε παρακάτω γιατί:

Δείτε επίσης:

Λιβύη: Παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη οι νεκροί διερμηνείς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This