Ο Βορίδης… σχολίασε την Αριστερά και «θυμήθηκε» τις φυσικές καταστροφές!

Τον έπιασε... ο πόνος τον Υπουργό για τις εξελίξεις στο αντίπαλο από τη ΝΔ στρατόπεδο

Must Read

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάστηκαν από τον Μάκη Βορίδη, τον οποίο μάλλον τον έπιασε ξαφνικά… ο πόνος να παρέμβει για τα τεκταινόμενα.

«Νομίζω ότι επειδή η Αριστερά βρίσκεται σε μια βαθιά περιδίνηση, η οποία έχει κατά την γνώμη μου στρατηγικό χαρακτήρα και βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση, υπάρχει μια πολύ βαθιά απογοήτευση σε έναν κόσμο ο οποίος ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ από το προσωπικό που διαχειρίστηκε όλα αυτά τα ζητήματα αυτά τα χρόνια. Και θεωρώ ότι το ποσοστό αυτό αποτυπώνεται και στη σχετική επικράτηση του κ. Κασσελάκη», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας. Και πρόσθεσε: «Δηλαδή έχει να κάνει με μια επίκριση, μια επιτίμηση του εκλογικού σώματος του ΣΥΡΙΖΑ στους ανθρώπους που χειρίστηκαν τα του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα και στην αναζήτηση κάτι διαφορετικού. Ο κ. Τσακαλώτος το χαρακτήρισε αυτό μεταπολιτική, έχει τέτοια χαρακτηριστικά, αν αυτό μπορεί να οδηγήσει κάπου καλά θα το δούμε. Η προσέλευση ήταν χαμηλότερη από τότε που ήταν να βγει μόνος ο κ. Τσίπρας. Δηλαδή σε μια μη ανταγωνιστική εκλογή, που δεν κρινόταν και τίποτα, είχαν περισσότερο κόσμο. Θα έλεγα ότι και η προσέλευση αποτελεί μια επικύρωση της παρατεινόμενης κρίσης. Εξακολουθεί να είναι μειωμένου ενδιαφέροντος, τα μεγέθη εξακολουθούν να χειροτερεύουν» είπε ο Μάκης Βορίδης.

Μετά θυμήθηκε επίσης να αναφερθεί στην ασφάλιση επιχειρήσεων και ακινήτων από τις φυσικές καταστροφές: «Αν βάλω όλες τις εταιρείες να πάνε να ασφαλιστούν επειδή διαμορφώνεται μια σημαντική αγορά, αντίστοιχα πιέζεται και το κόστος των ασφαλίστρων και ελπίζουμε ότι αντίστοιχα θα διαμορφωθεί ασφαλιστικό ενδιαφέρον στην αγορά» είπε εξηγώντας ότι η υποχρεωτικότητα κάνει ένα είδος διαμοιρασμού, μοιράζει το ασφαλιστικό κόστος στο σύνολο των επιχειρήσεων ώστε να καταστήσει την ασφάλιση και πιο προσβάσιμη οικονομικά αλλά και οικονομικά ανεκτή και συμφέρουσα για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This