Συμφωνεί ο Σαμαράς με τις ολέθριες κινήσεις του Κυριάκου στα ελληνοτουρκικά;

Συνάντηση των δύο ηγετών: Η σημειολογία σηματοδοτεί τη μειοδοσία

Must Read

Του Αγανακτισμένου Δεξιού

(Ανανεωμένο) Με την ούρα στα σκέλια συναντήθηκε ο Μητσοτάκης με τον Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 78η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Δυστυχώς, ο Κυριάκος αντί να συμπεριφερθεί ως πρωθυπουργός ισχυρού κι ανεξάρτητου κράτους προσκύνησε τον Σουλτάνο (έκανε κι έναν τσαμπουκά κατά της Κύπρου πριν το ραντεβού, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ποιος κάνει κουμάντο), αποδεχόμενος να τον συναντήσει σε τουρκικό έδαφος. Στο περίφημο «Σπίτι της Τουρκίας» που έχτισε ο επεκτατικός τραμπούκος γείτονας για να επιδεικνύει το… τουρκικό μεγαλείο. 

Με τους Γεραπετρίτη – Φιντάν να έχουν συμφωνήσει προφανώς τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνθηκολόγησης, στη χθεσινή αιφνιδιαστική μυστική τους συνάντηση. Τουλάχιστον παραδώστε την Ελλάδα σε διεθνές έδαφος, κύριε πρωθυπουργέ. Έτσι για τα προσχήματα. Ωστόσο, ως γνωστόν, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο antinews.gr 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This