Ο Νατσιός στηρίζει Κουργιαννίδη για το δήμο Θεσσαλονίκης

Με 126 υποψηφίους ρίχνεται στη «μάχη» των εκλογών

Must Read

Την απόλυτη υποστήριξή του στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Κουργιαννίδη, εξέφρασε και μέσω των μέσων κοινωνικών δικτύων, ο Δημήτρης Νατσιός, πρόεδρος της Νίκης. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» Γιάννης Κουργιαννίδης έχει παρουσιάσει συνδυασμό του με 126 υποψηφίους.

 

 

«Ο αγώνας είναι άνισος. Αντιπαλεύουμε με τα κομματικά μαγειρεία και τους εκπροσώπους τους, που τάχα ως «ανεξάρτητοι» υποκρύπτουν τις πραγματικές τους προθέσεις για μία κομματική τοπική αυτοδιοίκηση. Ενάντια σε επιχειρηματικά συμφέροντα, αντιπαρατάσσουμε την πολυετή κοινωνική προσφορά όλων μας. Ενάντια στους κάπηλους των εθνικών ιδεωδών, προβάλλουμε τη σθεναρή μας αντίσταση κατά της εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Απέναντι στους αλεξιπτωτιστές υποψηφίους – κατοίκους Αθηνών προτάσσουμε τη διαρκή παρουσία μας δίπλα στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, τους αγώνες και τις λαχτάρες τους», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο κ. Κουργιαννίδης.

 

 

@giannis_kourgiannidis

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριο Νατσιό γιά τήν ευγενή αναφορά του στο πρόσωπό μου και τήν σαφή υποστήριξη τής υποψηφιότητάς μας γιά τόν Δήμο Θεσσαλονίκης.Υπ.Δήμαρχος: Γιάννης Κουριαννίδης-(Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική),νυν Δημοτικός Σύμβουλος Θεσ/νίκης. #thessaloniki #fy #nikh #natsios #neolaia #ekloges #ekloges2023

♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis_Kouriannidis – Giannis_Kouriannidis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This