«Σφυροκόπημα» Βελόπουλου: «Αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος, είναι κράτος μπάχαλο!»

Must Read

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος για το μπάχαλο της κυβέρνησης σχετικά με το αν θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας, τα στοιχεία-φωτιά της EUROSTAT για την αισχροκέρδεια, αλλά και για το  φωτοβολταϊκό πάρκο που σκόπευσαν να στήσουν στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω με τη σημερινή ανακοίνωση στις 7:00 το πρωί ότι λόγω της κακοκαιρίας τα σχολεία δεν θα λειτουργούσαν, στις 7:05 το Υπουργείο ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά και στις 7:10 είπατε ότι την απόφαση θα τη λάβουν οι δήμοι. Αυτό είναι το επιτελικό κράτος της ΝΔ; Αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος, είναι κράτος μπάχαλο», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στην αρχή της ομιλίας του σήμερα στη Βουλή.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη θεομηνία στη Θεσσαλία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι «τώρα βγαίνει η κυβέρνηση και λέει ότι οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να μετακομίσουν και να πάνε αλλού! Μπράβο! Πώς δεν το σκέφτηκαν αυτό οι ίδιοι! Και την ίδια ώρα, μαθαίνουμε ότι έχει προγραμματιστεί να στηθεί φωτοβολταϊκό πάρκο σε μία έκταση 16.000 στρεμμάτων, στα πλημμυρισμένα!».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, αναφερόμενος στην ακρίβεια, επικαλέστηκε «στοιχεία της EUROSTAT» σύμφωνα με τα οποία, όπως σημείωσε, η Ελλάδα είναι δεύτερη στην ΕΕ στη σχετική λίστα, κάνοντας λόγο για φαινόμενα αισχροκέρδειας στην αγορά, σε προϊόντα όπως η φέτα και το λάδι. Ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, υποστήριξε ότι «στο μόνο που έχετε σημειώσει επιτυχία είναι η επιβολή φόρων. Στα 6,5 δισ. επιπλέον υπολογίζονται οι φόροι από την αισχροκέρδεια! Το 2022 πληρώσαμε σε φόρους 55,25 δισ. ευρώ. Δηλαδή μιλάμε για αύξηση 14,79% σε σχέση με το 2021».

Για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι «έχουμε έναν άνθρωπο, που ήρθε από την Αμερική και μέσα σε 20 μέρες πήρε την ηγεσία του κόμματος. Ο Ουμπέρτο Έκο είχε πει ότι είναι ανόητος όποιος επιχειρεί να κάνει δικτατορία με τα τανκς, αφού υπάρχει η τηλεόραση. Ακριβώς έτσι κάνατε τον κ. Κασσελάκη αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ΜΜΕ τον επέβαλαν. Ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε τίποτα γι’ αυτόν. Έχει παρουσιάσει ένα διάτρητο βιογραφικό».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, υποστήριξε ότι «η ΝΔ έχει εδώ και πολύ καιρό απολέσει την ταυτότητά της» και ότι «στο ερώτημα πού πάει η Ελλάδα, η απάντηση δυστυχώς είναι: στο γκρεμό!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This