Επίσκεψη Κασσελάκη στο Βόλο: Φτυάρισε, μίλησε με κατοίκους, περπάτησε ξυπόλητος!

Τι είπε στους δημοσιογράφους για όσα είδε στην αυτοψία του

Must Read

Λίγο από όλα είχε η σημερινή αυτοψία που πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον πολύπαθο Βόλο, οι κάτοικοι του οποίου προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, τις λάσπες και τα νερά μέσα από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους και να ξεκινήσουν από την αρχή μετά από την επέλαση δύο κακοκαιριών.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην θεσσαλική πόλη συνοδευόμενος από τον Σωκράτη Φάμελλο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κασσελάκης είδε με τα μάτια του την μεγάλη καταστροφή και συνομίλησε με πλημμυροπαθείς κατοίκους. Μετά από την επίσκεψη του σε ένα σπίτι που ήταν γεμάτο νερά και λάσπες είπε: «Έχω παγώσει, τους άφησαν μόνους, δεν έρχεται κανείς. Ντροπή τους».

Παράλληλα, υπήρξε μια συγκέντρωση της Επιτροπής Κατοίκων οι οποίοι με πλακάτ εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους που ο κ. Φάμελλος βρισκόταν στον Βόλο γιατί ως Υπουργός Περιβάλλοντος υπέγραψε την μεταφορά σκουπιδιών δια θαλάσσης στην ΑΓΕΤ.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλησίασε τους εξαγριωμένους κατοίκους και μίλησε μαζί τους. Μάλιστα τους κάλεσε και στο γραφείο του για να μιλήσουν για το ζήτημα.

Ο κ. Κασσελάκης άκουσε τον Αχιλλέα Μπέο που είχε πει την περασμένη εβδομάδα να έρθει και να φτυαρίσει! Σε ένα σπίτι φόρεσε γαλότσες, έπιασε το φτυάρι και έβγαλε λίγη λάσπη ενώ σε ένα άλλο έβγαλε τα παπούτσια και περπάτησε ξυπόλητος  για να μην λερώσει το πάτωμα, το οποίο καθάριζαν οι ιδιοκτήτες του.

Μιλώντας αργότερα στους συγκεντρωμένος δημοσιογράφους ανέφερε.

«Ο χρόνος έχει παγώσει γι’ αυτόν τον κόσμο. Όλη η αλυσίδα της ζωής, από τα φάρμακα μέχρι τα παιδιά, έχει παγώσει. Είναι στη μοίρα τους. Πολλοί δεν μπορούν να πάρουν αποζημίωση. Και αποζημίωση να έχεις πάρει πρέπει μόνος σου, κυριολεκτικά, να ξελασπώσεις την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό, είναι απάνθρωπο αυτό το οποίο γίνεται και το χειρότερο απ’ όλα, μαζί με τον ανθρώπινο παράγοντα, έχουμε το τεράστιο κόστος το οποίο πρέπει να διαχειριστεί από εδώ και πέρα ο Έλληνας φορολογούμενος.

Η έλλειψη πρόληψης αυτή τη στιγμή όχι μόνο έχει επηρεάσει ζωές, όχι μόνο χάνει ο κόσμος το βιος του, αλλά οι νέες γενιές θα πληρώσουν το μαλλί. Είναι απαράδεκτο. Και μετά αναρωτιόμαστε πώς η Ελλάδα είναι μόνιμα καταχρεωμένη; Πώς να μην είναι αν δεν κάνουν τη δουλειά τους όσοι είναι αιρετοί; Πώς να μην είναι;».

 

Την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπατούσε στους παρόχθιους του Κραυσίδωνα, όπου οι καταστροφές είναι πραγματικά πρωτοφανείς συνάντησε τον Άγγελο, ένα μικρό μαθητή και είχαν τον παρακάτω διάλογο:

«Κύριε Κασσελάκη θα ξαναπλημμυρίσουμε, θα ξαναβρέξει».

«Δεν έχεις άδικο… Κράτα γερά», απάντησε ο κ. Κασσελάκης.

Τέλος, σημειώθηκε και ένα απρόοπτο την στιγμή που ο κ. Κασσελάκης μιλούσε στους δημοσιογράφους.

«Να φύγετε από εδώ, μαζευτήκατε όλοι εδώ πέρα», φώναξε εξαγριωμένος πολίτης.

«Ήρεμα», απάντησε ο Κασσελάκης.

«Μη μου λες ήρεμα εμένα», φώναξε ο κάτοικος πριν φύγει από το σημείο.

Η ανάρτηση στο Twitter από τον Βόλο:

Δείτε επίσης:

Δείτε την κομψότατη πρώην σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη να ποζάρει μαζί του στο Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This