Σίγουρος ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι ο μέσος μισθός θα φτάσει τα… 1500 ευρώ

Τρέξτε να αγοράσετε βαλίτσες από εκείνες τις μεγάλες....

Must Read

Κάτι παραπάνω από βέβαιος είναι ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ότι στο τέλος της υπουργικής θητείας του, ο μέσος μισθός θα φτάσει τα 1500 ευρώ!

Συνέδεσε μάλιστα συνέδεσε την τόνωση του μηνιαίου εισοδήματος των εργαζομένων με την… αύξηση των επενδύσεων.

Μιλώντας για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και τις επενδύσεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «τα προηγούμενα τρία χρόνια η Ελλάδα έκανε το 35% των συνολικών επενδύσεων των τελευταίων 20 ετών».

Αναφερόμενος στο εργασιακό νομοσχέδιο, τόνισε ευλογώντας τα γένια του: «Η δουλειά μου τώρα στο Υπουργείο Εργασίας δεν είναι κόντρα ρόλος στη δουλειά μου στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Είναι συμπληρωματικός ρόλος. Διότι ποια είναι η εντολή του κυρίου Πρωθυπουργού; Πως θα αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Όχι για να ανεβαίνουμε στους δείκτες. Σημασία έχει αν αυτό ο πολίτης το βλέπει στη δικιά του ζωή, αν αυξάνει το δικό του εισόδημα, αν τον βοηθάει να παρέχει στα παιδιά του καλύτερη εκπαίδευση, αν τον βοηθάει να λύσει τα προβλήματά του».

Και δήλωσε με έμφαση: «Στη λήξη της θητείας μου ο μέσος μισθός στην Ελλάδα θα είναι στα 1.500 ευρώ. Σήμερα ο μέσος μισθός στην Ελλάδα είναι περίπου 1.100 ευρώ. Ο νόμος για το ξεπάγωμα των τριετιών και η αύξηση του βασικού μισθού είναι για ένα κομμάτι της αγοράς εργασίας. Η μεγάλη αύξηση των μισθών θα γίνει από την προσέλκυση πολλών νέων επενδύσεων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This