Ο Λοβέρδος… ψάχνεται να κλείσει θέση στην Ευρωβουλή

Tι ετοιμάζει αλλά και πού θα μπορούσε να στραφεί ο πρώην υπουργός

Must Read

«Θα είμαι στις Ευρωεκλογές με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, δείχνοντας αλλά και εξηγώντας πως κάτι ετοιμάζει είτε… μέσω ΝΔ, είτε με δική του κίνηση.

Το θέμα είναι πως για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ υπάρχει και άλλος τρόπος επαναδραστηριοποίησης. Μιας και είχε κάνει ουσιαστικά ύμνους υπερασπιζόμενος πρακτικές της Χρυσής Αυγής, μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στον Ηλία Κασιδιάρη, ώστε να διεκδικήσει να βρει την θέση που κυνηγά. Οι τοποθετήσεις του πάντως για το ότι επιδιώκει να επιστρέψει στην κεντρικη πολιτική σκηνή, είναι χαρακτηριστικές:

«Από το ΠΑΣΟΚ έφυγα τον Ιούλιο και θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή η επιλογή μου. Δικαιώθηκα από τις εξελίξεις που μεσολάβησαν. Θα κάνω αυτό που πρέπει τώρα. Υπάρχουν περιφερειακές εκλογές και σέβομαι τις προτεραιότητες. Στις 20 Νοεμβρίου έχω κλείσει ήδη αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας και θα κάνω πολιτική συγκέντρωση. Πριν από τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσω την επιλογή μου. Μου έχει λείψει η πολιτική. Θέλω να μιλήσω και να πω κατά τη γνώμη μου πώς εξελίσσονται τα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι ο πρόλογος. Το κυρίως θέμα θα είναι τον Δεκέμβριο. Αυτόν τον καιρό που είμαι εκτός ΠΑΣΟΚ, οι εισηγήσεις που δέχομαι είναι δύο. Η μία είναι η προσχώρηση στη Ν.Δ. και η άλλη να κάνω μία κίνηση, που να δοκιμαστεί στις Ευρωεκλογές. Έχω κάνει την επιλογή μου, αλλά δεν την έχω πει ακόμα σε κανέναν. Θα είμαι στις Ευρωεκλογές με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This