Ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Αποστολάκης: «Nα καταλάβουν ότι υπάρχει καινούργιος αρχηγός»

Για την επίσημη πρώτη του Στέφανου Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο πρώην ΥΠΕΘΑ

Must Read

Εξαρχής τάχθηκε ο πρώην ΥΠΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, και δεν δίστασε να το κρύψει τόσο με τα λεγόμενά του, όσο και με τις κοινές τους εμφανίσεις. Όπως είπε νωρίτερα ο ίδιος, στήριξε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είδε σε αυτόν «μια καινούργια ελπίδα. Κάτι φρέσκο». 

Μιλώντας πριν από λίγο στην ΕΡΤ, ο πρώην ΥΠΕΘΑ εκ των κυριότερων υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα στο κόμμα, αναφέρθηκε στις εσωκομματικές διαφωνίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν δίστασε να στείλει σαφές μήνυμα στους διαφωνούντες εντός του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο καθένας έχει ευθύνη για αυτά που κάνει και για αυτά που λέει. Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αναστολές και αντιδράσεις. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι φυσιολογικό να ξεκινήσει ένας πόλεμος ο οποίος δεν έχει και κανένα νόημα. Θεωρώ ότι ο χρόνος είναι κάτι το οποίο θα λειτουργήσει θετικά και ας δούμε λίγο και το πώς θα κινηθεί ο κ. Κασσελάκης από δω και στο εξής» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος καθώς όπως είπε δεν υπάρχουν περιθώρια να κοιτάνε τα στελέχη τις προσωπικές τους επιδιώξεις. «Ο στόχος είναι να λειτουργήσει το κόμμα αποτελεσματικά και να αρχίσει να γίνεται παραγωγή πολιτικής και προτάσεις για τις λύσεις», πρόσθεσε ο κ. Αποστολάκης. Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να φύγουν κάποια στελέχη που διαφωνούν ανέφερε ότι είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. «Η Αριστερά μας έχει συνηθίσει σε τέτοια θέματα. Καλό θα είναι να μην γίνει. Δεν περισσεύει κανείς. Για όλους υπάρχει δουλειά και όλοι πρέπει να να σταθούν στο καινούργιο αρχηγό, να καταλάβουν ότι υπάρχει καινούργιος αρχηγός. Τελείωσε αυτό», όπως είπε. Όσον αφορά τη μη αναφορά του κ. Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Αποστολάκης δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ κάνει τη δουλειά του και εμείς τη δική μας».

Δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση του συνεδρίου τον Νοέμβριο

«Θεωρώ ότι στην πορεία το κόμμα θα λειτουργήσει, θα λειτουργήσουν τα όργανα γιατί έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε», σημείωσε ο κ. Αποστολάκης. Και όπως είπε ο κάθε ένας που αντιδρά έχει τους δικούς του λόγους επισημαίνοντας ότι αυτό είναι σεβαστό. Αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου δήλωσε ότι απαιτείται χρόνος και θα γίνει όταν θα είναι έτοιμο το κόμμα. Όπως είπε η διεξαγωγή του συνεδρίου εντός του Νοεμβρίου, όπως ζητούν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι εφικτή καθώς θα χρειαστεί προεργασία και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάει φαντάρος αποκαλύπτοντας ότι θα είναι πολύ πιθανό να υπηρετήσει το Νοέμβριο στον Στρατό Ξηράς.

 

Διαβάστε ακόμα: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This