Ψήφισε ο Νίκος Χαρδαλιάς στον Βύρωνα

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με την κόρη του

Must Read

Στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα ψήφισε νωρίτερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς. Σημειώνεται πως λίγο πριν τις 8:30 έφτασε στο εκλογικό κέντρο, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με την κόρη του.

«Πάντα όμορφη και ξεχωριστή η μέρα των εκλογών» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ πρόσθεσε πως «άργησε» να βγει από το παραβάν γιατί οι υποψήφιοι ήταν «πολλοί και άξιοι όλοι τους». Ακολούθως δήλωσε ότι: «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, ψηφίζουμε για τη ζωή μας στους 66 Δήμους της Αττικής. Ψηφίζουμε για καθημερινότητα, ψηφίζουμε για ασφάλεια των κατοίκων. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή μας τα επόμενα πέντε χρόνια, οπότε είναι εξίσου σημαντικό όλοι να έρθουν στις κάλπες.

Αισιοδοξώ πάρα πολύ για το αποτέλεσμα, σίγουρα όλα θέλουν σκληρή δουλειά, ραντεβού σήμερα στις κάλπες και ραντεβού αύριο εκεί έξω στις γειτονιές για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πολίτες είναι η δύναμή μας, είναι αυτοί που αποφασίζουν για τα πάντα. Οι πολίτες είναι αυτοί που σου δίνουν την ευθύνη και σε κρίνουν για το αποτέλεσμα». Επίσης απαντώντας σε ερώτημα γιατί ψήφισε με το διαβατήριο και όχι με την ταυτότητα, είπε πως αυτό βρήκε πρόχειρο.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This