Στο Ηράκλειο ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης

«Αγωνιζόμαστε με προοδευτικά ψηφοδέλτια»

Must Read

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ηρακλείου και στελέχη το κόμματος, ψήφισε στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Κατά την αποχώρηση του έκανε την εξής δήλωση:

«Το ΠΑΣΟΚ στήριξε διαχρονικά νομοθετικά και πολιτικά την αυτοδιοίκηση, με ενισχυμένους πόρους και υπηρεσίες, κοντά στον πολίτη, την αυτοδιοίκηση της αποκέντρωσης, την αυτοδιοίκηση της περιφερειακής ανάπτυξης. Αυτή η αυτοδιοίκηση θέλουμε να είναι ο αποψινός μεγάλος νικητής και όχι το μοντέλο διοίκησης του κ. Μητσοτάκη που θέλει 13 περιφερειάρχες να τον υπηρετούν, ώστε να είναι το μακρύ χέρι του Μαξίμου σε όλη την Ελλάδα».

«Αυτό το συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης που απέτυχε παταγωδώς τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους τρεις μήνες, με τις βιβλικές καταστροφές, με την ακρίβεια να καλπάζει, με την απαξίωση των θεσμών και της Δημοκρατίας, θέλουμε απόψε να ηττηθεί και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε με προοδευτικά ψηφοδέλτια, με ένα κίνημα αυτοδιοικητικό δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στον πολίτη», κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This