Μυστική αλληλογραφία Αγοραστού-Καραμανλή για τα αντιπλημμυρικά στη Θεσσαλία!

Να δοθεί στη δημοσιότητα ζητά ο Νίκος Παππάς

Must Read

Υπόγειες επικοινωνίες για την ασφάλεια της ζωής των Ελλήνων πολιτών που πνίγηκαν τελικά στη λάσπη παραδέχτηκε ότι είχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με τον πρώην υπουργό υποδομών Κώστα Καραμανλή. Πρόκειται για προειδοποιητική επιστολή που αφορούσε τα αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία το 2021, την ύπαρξη της οποίας παραδέχτηκε στον αέρα του Open ο ίδιος ο Αγοραστός.

Ο Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς αποκάλυψε ότι υπάρχει μυστική αλληλογραφία μεταξύ των δύο στελεχών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ζητώντας μάλιστα να δοθούν στη δημοσιότητα πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών:

«Να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα πριν τις εκλογες»

«Οι επιστολές πρέπει να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα. Πριν από τον βʼ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Για να δούμε αν ανταποκρίθηκε ο κ. Καραμανλής ή όχι. Αν άργησε, αν έχει ευθύνη. Και αν αυτές οι επιστολές είναι η συγκολλητική ουσία των συνυπεύθυνων της καταστροφής στη Θεσσαλία, των κυρίων Αγοραστού και Μητσοτάκη» έγραψε σε ανάρτησή του ο Νίκος Παππάς.

«Ο Αγοραστός παραδέχθηκε αλληλογραφία με τον Καραμανλή για τα αντιπλημμυρικά. Να δοθεί στη δημοσιότητα για να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι της καταστροφής και η συγκολλητική ουσία Αγοραστού – Μητσοτάκη» σημείωσε ο Ν. Παππάς και τόνισε:

«Από την επομένη του αʼ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ρωτάμε (σ.σ.: δείτε το βίντεο) πως και γιατί ο κ. Μητσοτάκης πέρασε από τη σχεδόν άρνηση παροχής χρίσματος στον κ. Αγοραστό, στη χλιαρή του στήριξη και τελικά στην υιοθέτησή του, η οποία κορυφώθηκε με τους χυδαίους εκβιασμούς των υπουργών της Ν.Δ. προς τους πολίτες της Θεσσαλίας» έγραψε ο Νίκος Παππάς, προσθέτοντας:

«Εδώ και τέσσερις ημέρες ζητάμε να αποκαλύψουν οι κύριοι Αγοραστός, Μητσοτάκης και Καραμανλής αν είχαν συζητήσει τα προηγούμενα χρόνια για την κατάσταση των αντιπλημμυρικών έργων στη Θεσσαλία. Αν υπήρχε αλληλογραφία. Σήμερα ο κ. Αγοραστός παραδέχθηκε την ύπαρξη της (σ.σ.: δείτε το βίντεο).

Οι επιστολές πρέπει να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα. Πριν από τον βʼ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Για να δούμε αν ανταποκρίθηκε ο κ. Καραμανλής ή όχι. Αν άργησε, αν έχει ευθύνη. Και αν αυτές οι επιστολές είναι η συγκολλητική ουσία των συνυπεύθυνων της καταστροφής στη Θεσσαλία, των κυρίων Αγοραστού και Μητσοτάκη.
Ο λαός της Θεσσαλίας αξιώνει απαντήσεις. Μια περιοχή (ξανα)πνίγηκε και η δεξιά του Μητσοτάκη «πνίγει» τον τόπο στις πολιτικές συναλλαγές και στην ομερτά» τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This