Στα εγκαίνια υπερπολυτελούς θέρετρου στο παραλιακό μέτωπο ο Μητσοτάκης

Με το ψαλίδι ανά χείρας

Must Read

Μετά τη συνάντησή του με τον Νετανιάχου στο Ισραήλ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στα εγκαίνια υπερ-πολυτελούς θέρετρου στο παραλιακό μέτωπο. Πρόκειται για επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων με το νέο τουριστικό resort «One & Only Aesthesis» στη Γλυφάδα να είναι ένα σύμπλεγμα με κατοικίες, βίλες, εστιατόρια και πισίνες.

Ο Μητσοτάκης που ανέλαβε και τον ρόλο… πρέσβη του ελληνικού τουρισμού, προχώρησε σε χαιρετισμό κάνοντας λόγο για έναν έναν εντυπωσιακό θέρετρο.

«Είναι χαρά μου να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας. Τα συγχαρητήριά μου σε όλους εκείνους που πίστεψαν σε αυτό το έργο και το έκαναν πραγματικότητα. Πρόκειται για μια φανταστική συνεργασία μεταξύ της Kerzner και της Grivalia. Καταφέρατε να παραδώσετε ένα εντυπωσιακό θέρετρο, που πιστεύω ότι θα αλλάξει κυριολεκτικά τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος και οι επισκέπτες αντιλαμβάνονται την αγορά υπηρεσιών υψηλών κατηγοριών στην Ελλάδα.

Πράγματι, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, σκέφτηκα ότι όλα όσα προσπαθούμε να πετύχουμε σε ό,τι αφορά στον τουρισμό ουσιαστικά αντικατοπτρίζονται σε αυτό το υπέροχο μέρος: η στρατηγική μας απόφαση να αναβαθμίσουμε το προϊόν μας, η έμφαση στη βιωσιμότητα -ασφαλώς, ο βαθμός βιωσιμότητας είναι πάντοτε πολύ μεγαλύτερος όταν αναλαμβάνεις μια υποβαθμισμένη έκταση, παρά όταν χτίζεις ένα νέο κτίριο, αυτό ακριβώς κάνατε εδώ-, η στροφή της πόλης προς τη θάλασσα» είπε ο Μητσοτάκης.

Μίλησε ακόμη για την ανάπτυξη στη Γλυφάδα και στο Ελληνικό: «Πάντα μου φαινόταν παράδοξο ότι μία πόλη με ακτογραμμή που ανέρχεται σε 50 χιλιόμετρα δεν επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη θέρετρων κατά μήκος της ακτής. Και αυτή η ανάπτυξη δεν συμβαίνει μόνο εδώ, αλλά και με τα έργα στο Ελληνικό και πολλά άλλα έργα που είναι σε εξέλιξη.

Αυτή η αντίληψη, βεβαίως, έχει καίρια σημασία για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν: ένα θέρετρο που μπορεί να λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όσους θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Φυσικά όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μιας σημαντικής επένδυσης κεφαλαίου που έχετε κάνει».

Και ως καθαρόαιμος τουριστικός πράκτορας δήλωσε: «Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ πολλές πόλεις που μπορούν να προσφέρουν ένα θέρετρο αυτής της ποιότητας τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης. Αυτό έχουμε εδώ. Πρόκειται για μια μοναδική κληρονομιά. Είναι καθήκον μας να την προστατεύσουμε και να διασφαλίσουμε πως ό,τι χτίζουμε θα είναι σύμφωνο με τα κορυφαία πρότυπα βιωσιμότητας. Αυτό είναι που πετύχατε εδώ. Επομένως, και πάλι συγχαρητήρια».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This