Νέος «σκοτωμός» της Νίνας Κασιμάτη με τον Γιάννη Ραγκούση

Γίνεται της κακομοίρας στον ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Όλοι εναντίον όλων στον ΣΥΡΙΖΑ, που μετά την παραίτηση Κούλογλου, την δημόσια αμφισβήτηση Κασσελάκη από τον Φίλη και το κείμενο της «Ομπρέλας» που οδεύει προς τη δημιουργία νέου σχηματισμού, τώρα ανοίγει και νέο μέτωπο Κασιμάτη-Ραγκούση.

Η βουλευτής Β’ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή την προσφυγή του στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά την καταγγελία του για «τρολ» του facebook που διακινούσε την πληροφορία ότι διοργάνωνε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και συγκέντρωνε και χρήματα.

Η Κασιμάτη με ανάρτησή της κατηγορεί τον Γιάννη Ραγκούση πως κι εκείνος διέδιδε ψευδείς πληροφορίες στο διαδίκτυο εις βάρος της.

Αναφέρει συγκεκριμένα ότι «ο Γιάννης Ραγκούσης διακινούσε εις βάρος μου αυτό το συκοφαντικό μήνυμα σε δημοσιογράφους και διευθυντές ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών αξημέρωτα».

Δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία με τρικάκι που παρότρυνε σε ψήφο υπέρ της Χρυσής Αυγής και του Γιάννη Λαγουδάκου, του υποψηφίου υπέρ του οποίου έδωσε γραμμή η Νίνα Κασιμάτη στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν να μην στηριχθεί κανείς από τους δύο υποψηφίους.

Και σημειώνει: «Για να με «πυροβολήσουν» στον αέρα στην εκλογική βραδιά; Πάντως έχασε. Ξανά».

Η ίδια πάντως είχε υποστηρίξει για τη συγκεκριμένη επιλογή της πως έδωσε στήριξη στον γαλάζιο υποψήφιο για να αποτρέψει η εκλογή του άλλου υποψηφίου στον β’ γύρο Δημήτρη Γκανά, με το σκεπτικό ότι είχε την στήριξη των Σπαρτιατών. Η ίδια διαψεύδει ως συκοφαντικές τις αναφορές πως ο Λαγουδάκος ήταν ακροδεξιά υποψηφιότητα, ενώ για το θέμα είχε υπάρξει δημόσια καταγγελία της ενέργειάς της από τον απερχόμενο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Λαγουδάκη.

Ο Γιάννης Ραγούσης απάντησε στην Νίνα Κασιμάτη λέγοντας:

«Η κ.Νίνα Κασιμάτη στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών με δημόσια δήλωσή της, ζήτησε από τους δημότες στο Δήμο Περάματος να υπερψηφίσουν τον κ.Γιάννη Λαγουδάκο.

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος εκτός από επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, ήταν και επιλογή της Χρυσής Αυγής το 2014. (Σχετικό δημοσίευμα της Αυγής στα σχόλια)

Η ενέργεια αυτή της κ.Νίνας Κασιμάτη προκάλεσε ΚΑΙ την δημόσια καταγγελία του σημερινού Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη (λινκ στα σχόλια), καθώς ΚΑΙ της γρ. της ΝΕ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. (λινκ στα σχόλια).

Στη δε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος πριν από λίγες ημέρες, μέλη του οργάνου ενώπιον του Στέφανου Κασσελάκη, έθεσαν το ζήτημα της αποπομπής της από τη θέση της Τομεάρχη, εξαιτίας της στήριξής της στον κ. Λαγουδάκο.

Συμπέρασμα: αν κάποιος συκοφαντεί την κ. Νίνα Κασιμάτη, αυτός είναι μόνον οι πολιτικά απαράδεκτες επιλογές της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This