Μπέος για Κασσελάκη: «Αδίκησα τον εαυτό μου, όμως είπα αλήθειες»

«Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος και δεν μπορούν να μου επιβάλλουν να αποδεχτώ αυτό το θέμα»

Must Read

Αναγνωρίζει ο Αχιλλέας Μπέος ότι οι δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν λάθος από πλευράς του, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι εξέφρασε την αλήθεια του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ένας άνθρωπος «λαϊκός».

Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε στην εκπομπή Tlive για τις δηλώσεις που έκανε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα.

«Το είπα ελληνικά. Ελευθερία λόγου και έκφρασης δεν έχετε μόνο εσείς οι δημοσιογράφοι, είναι για όλο τον κόσμο. Κι εγώ έχω το δικαίωμα να εκφραστώ ελεύθερα. Με τη συγκεκριμένη δήλωση έβλαψα μόνο τον εαυτό μου και κανέναν άλλο.  Δεν ήταν λάθος, εξέφρασα μία αλήθεια, μία πεποίθηση. Με το συγκεκριμένο ποσοστό των ανθρώπων δεν έχω κανένα πρόβλημα και η προσωπική ζωή τους δεν με αφορά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος και πρόσθεσε ότι κανείς δεν μπορεί να τον αναγκάσει να αποδεχτεί τις δηλώσεις Κασσελάκη ότι θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα.

 

«Δεν θα μου επιβάλλουν με το έτσι θέλω να αποδεχτώ μία μερίδα ανθρώπων με το έτσι θέλω. Τελεία και παύλα. Και οι λίγοι θα γίνουν πολλοί. Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος και δεν μπορούν να μου επιβάλλουν να αποδεχτώ αυτό το θέμα. Ξεκάθαρα πράγματα. Κι όταν ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει ότι θέλει δύο αγόρια, δηλαδή το κορίτσι θα το πνίξεις; Αυτές οι δηλώσεις θέλανε κριτική. Το είπα εγώ με τον τρόπο το δικό μου, είμαι ειλικρινής. Τον αδίκησα τον εαυτό μου» ανέφερε στην εκπομπή ο δήμαρχος Βόλου και τόνισε: «Το ίδιο πράγμα είπαμε αλλά οι άλλοι το είπαν πιο κομψά. Εγώ λοιπόν είμαι λαϊκός άνθρωπος και εξέφρασα την αντίθεσή μου σε αυτά που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. Για μένα αυτό το θέμα έχει τελειώσει, το ξαναλέω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Ήταν λάθος» είπε και συμπλήρωσε ότι δεν είχε πρόθεση να δείξει τους ομοφυλόφιλους αλλά ότι επιτέθηκε στον Κασσελάκη γιατί δεν μπορεί ως πρόεδρος κόμματος να κάνει τέτοιες δηλώσεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This