Η αναφορά του Κώστα Καραμανλή που… πάγωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Το «καρφί» του Καραμανλή στον Μητσοτάκη, ήταν ξεκάθαρο

Must Read

Οι «κεραυνοί» του καταχειροκροτούμενου Κώστα Καραμανλή, είχαν προφανή στόχο. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος καθόταν στην πρώτη γραμμή για την εκδήλωση προς τιμήν της αείμνηστης Μαριέττας Γιαννάκου.

Ο Κώστας Καραμανλής, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η Μαριέττα Γιαννάκου ως υπουργός παιδείας, είχε μπει στο στόχαστρο εκδοτών οι οποίοι την εκβίαζαν προκειμένου να την υποχρεώσουν να υλοποιήσει μία σκανδαλώδη ρύθμιση υπέρ μίας ομάδας εκλεκτών τους καθηγητών ΑΕΙ!

Η Γιαννάκου αρνήθηκε με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει συνεχή δημοσιεύματα, τα οποία την καλούσαν να παραιτηθεί, για άσχετους λόγους φυσικά!

Και εκεί, άρχισε το σφυροκόπημα. Ακριβώς λόγω αυτής της εντιμότητας της και της άρνησης της να υποταχθεί στα συμφέροντα, τους λεγόμενους νταβατζήδες, ο Κώστας Καραμανλής την χαρακτήρισε ως «φωτεινό παράδειγμα, σε ένα ομιχλώδες τοπίο»!

Και εκεί, το καρφί του Καραμανλή στον Μητσοτάκη, ήταν ξεκάθαρο: Η Μαριέττα Γιαννάκου αποτελεί φωτεινό παράδειγμα διότι ήξερε ότι η πραγματική πολιτική, είναι οι ιδέες η ενσυναίσθηση η ανθρωπιά!

Όχι η δίψα και το κυνήγι της εξουσίας…

«Ήξερε ότι οι ενάρετοι αντιμετωπίζουν την εξουσία ως τιμητικό μεν αλλά βαρύ καθήκον και όχι ως επίζηλο λάφυρο!» συνέχισε ο Κώστας Καραμανλής, φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς οι λέξεις που χρησιμοποίησε ήταν εκκωφαντικές: Ενσυναίσθηση, η εξουσία ως λάφυρο…

Και εκεί, ήρθε το τελευταίο ράπισμα, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός και φυσικός ηγέτης της παράταξης, χρησιμοποίησε τα σοφά λόγια του Αβραάμ Λίνκολν: «Εάν θέλεις να ερευνήσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου δώσε του εξουσία»!

Η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σφίγγει νευρικά τα χέρια του και να κοιτάει στο πάτωμα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This