Η κυβέρνηση έβαλε απέναντι τον Δούκα!

Κάποιοι έχουν πάρει απόφαση να βάλουν κάθε δυνατό εμπόδιο στον νέο δήμαρχο της Αθήνας...

Must Read

Τελικά, τον τόνο στην κυβέρνηση φαίνεται πως τον δίνει ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, μέσα από ένα δίκτυο υποστηρικτών του αλλά και των δημόσιων παρεμβάσεών του, καταφέρνει να χαράζει γραμμή σε όλη τη Νέα Δημοκρατία.

Αυτό συνέβη και στην υπόθεση του νέου δημάρχου της Αθήνας, ο οποίος, με αφορμή την ανάρτησή του για τα δέντρα που κόβονται στα Εξάρχεια λόγω της κατασκευής του μετρό, έπεσε πρώτα θύμα του Αδωνι Γεωργιάδη και μετέπειτα της ίδιας της κυβέρνησης, που επιχειρεί να τον αποδομήσει με το «καλημέρα» της νέας του θητείας. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πως λίγες ώρες μετά την επίθεση του υπουργού Εργασίας και αντιπροέδρου (ακόμα;) της Ν.Δ., που είπε προχθές ότι «οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την εκλογή Δούκα», την επίθεση εναντίον του νεοεκλεγέντος δημάρχου ανέλαβε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Είπε χθες πως η δήλωση Δούκα για το κόψιμο των δέντρων δεν συνάδει με το πνεύμα συνεργασίας, ενώ τον κατηγόρησε και για «επαναστατική γυμναστική». Ωστόσο, χθες νωρίς το βράδυ από το Μέγαρο Μαξίμου ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί τον νέο δήμαρχο Αθηναίων στο Μαξίμου στις 16 Νοεμβρίου.

Στοχευμένες επιθέσεις

Πριν από την ανακοίνωση της συνάντησης πάντως, από το επιτελείο του νεοεκλεγέντος δημάρχου Χάρη Δούκα καταγγέλλουν ότι οι τοποθετήσεις αυτές είναι στοχευμένες επιθέσεις εναντίον του κ. Δούκα. Το περιβάλλον του κ. Δούκα ξεκαθαρίζει ότι η θέση του είναι σαφής, θέλει και μετρό και δέντρα.

Ειδικότερα, από το περιβάλλον του κ. Δούκα σημείωναν ότι «μας προκαλεί μεγάλο προβληματισμό ότι μετά τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σήμερα, επιχειρεί να διαστρεβλώσει τις θέσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αθηναίων κ. Δούκα».

Είναι προφανές πως ορισμένοι στην κυβέρνηση έχουν πάρει απόφαση να βάλουν κάθε δυνατό εμπόδιο στον νέο δήμαρχο της Αθήνας. Δεν πάει, άλλωστε, πολύς καιρός απ’ όταν το Υπουργείο Πολιτισμού επιχείρησε να βάλει τέλος στον στόχο Δούκα για άνοιγμα της Βασιλίσσης Ολγας, ενώ σήμερα παρουσιάζεται από επώνυμα τρολ ως ο άνθρωπος που θα βάλει φρένο σε μια Αθήνα που θέλει να αλλάξει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This