Πολάκης σε Σταθάκη: «Ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως»

Και το beef ανάμεσα στους συμπατριώτες καλά κρατεί

Must Read

Στην Κουμουνδούρου εξακολουθούν να είναι μια… ωραία ατμόσφαιρα με τις κόντρες και τις αντεγκλήσεις να έχουν περάσει άλλο επίπεδο. Σειρά πήραν σήμερα Σταθάκης και Πολάκης με αφορμή την προαναγγελθείσα αποχώρηση του πρώτου από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνοδευόμενη από δριμεία επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Σταθάκης «σήκωσε» τα χέρια ψηλά με τον Κασσελάκη και «αποχαιρέτησε» τον ΣΥΡΙΖΑ

Με ανάρτησή του στα social media ο Παύλος Πολάκης απαντά στον συμπατριώτη του και με τραγούδι!

«Επειδή είμαι ανάμεσα σε δυο χειρουργεία και αντί άλλης απάντησης μέχρι την Κυριακή, σε ένα δακρύβρεχτο άρθρο που είδα στο News 24/7 βγάζω τους στίχους ενός τραγουδιού που κολλάνε καποιοι στην περίσταση και κάνω δυο ερωτήσεις στον Γιώργο που φεύγει…

1) ποιος ήταν συγγραφέας του κυβερνητικού προγράμματος το 2021 και το παρουσίασε στην προγραμματική συνδιάσκεψη;; Άρα σε ποιον κανείς κριτική για το πρόγραμμα;; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι ακριβώς αντίθετη από αυτά που γραφεις!!

2) Αυτά που λες στο κείμενο, στις 18-19 Φεβρουαρίου φέτος, που έπαιρνες τηλέφωνα και απαιτούσες να πετάξουν κάποιον από το ψηφοδέλτιο τα είχες καταλάβει και τότε ή μετά σου ήρθε η φώτιση;

Υγ. στους επαναλαμβανόμενους άθλιους χαρακτηρισμούς σε μένα και άλλους δεν θα απαντήσω τώρα, όχι γιατί δεν μπορώ να σε βάλω όπως πρέπει στη θέση σου, αλλά γιατί είναι προφανές πως το μόνο που θέλετε μετά την ήττα σας στις εκλογές για πρόεδρο είναι να κάνετε κακό στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Τόσοι είστε».

Δείτε την ανάρτηση του πρώην υπουργού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This