Της κακομοίρας στην Κουμουνδούρου! Με «ρωμαϊκή αρένα» και «ανάθεμα» το μήνυμα… αντίστασης από τον Δρίτσα!

Στόχος ο Κασσελάκης - «Θα δώσετε ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα;»

Must Read

Μια ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, με «δηλητηριώδη βέλη» να εκτοξεύονται από όλες και προς όλες τις κατευθύνσεις, με έναν στόχο ωστόσο να είναι αυτός που ξεχωρίζει: ο Στέφανος Κασσελάκης!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κύριος αποδέκτης όλων των βολών από τα στελέχη του κόμματος που, είτε πέρασαν την έξοδο, είτε βρίσκονται ένα βήμα μακριά από αυτήν και όσο πλησιάζει η ώρα της έναρξης της Κεντρικής Επιτροπής, τόσο αυξάνεται η ένταση και οι… πολεμικές δηλώσεις και ανακοινώσεις.

Μετά τους Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Βούτση, οι οποίοι στις δηλώσεις αποχώρησής τους από τον ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν ανηλεώς στον Στέφανο Κασσελάκη, ήρθε η σειρά του Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος μπορεί να μην αποχωρεί (ακόμα τουλάχιστον), αλλά… προσχωρεί στην ομάδα των επιτιθέμενων.

Ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας σε ανάρτηση του, αναφέρεται στις διαγραφές που έχει εισηγηθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη σημερινή του ανακοίνωση περί δημοψηφίσματος για τα τέσσερα «μαύρα πρόβατα», σχολιάζοντας ότι αυτά του θυμίζουν «α) ρωμαϊκή αρένα, β) ακραίο κοινωνικό αυτοματισμό στην πολιτική ζωή,  γ) “ανάθεμα”, κάτι σαν αυτό που υπέστη ο Ελευθέριος Βενιζέλος».

Και προσθέτει επ’ αυτού: «Ο Κασσελάκης αυτό το θεωρεί δημοκρατία!»

Μάλιστα, καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε… αντίσταση και τους ζητά να μην ανεχτούν άλλα, ενώ διερωτάται: «Θα δώσετε ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα;»

  • Όλη η ανάρτηση του κ.Δρίτσα:

Το ακούσαμε κι αυτό!
Ο Στέφανος Κασσελάκης μας λέει ότι, δεν κάνει πίσω και γι’ αυτό θα καλέσει το λαό του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοψήφισμα, για να διαγράψει τον Βίτσα, τον Τζουμάκα, τον Σκουρλέτη, τον Φίλη και όποιον άλλον βρει μπροστά του!!!!!!
Εμένα αυτά μου θυμίζουν: α) ρωμαϊκή αρένα, β) ακραίο κοινωνικό αυτοματισμό στην πολιτική ζωή, γ) “ανάθεμα”, κάτι σαν αυτό που υπέστη ο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ο Κασσελάκης αυτό το θεωρεί δημοκρατία!
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παλιά και νέα όλων των τάσεων, θα το ανεχθείτε κι αυτό; Θα δώσετε ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα;
Δεν σας (μας) ταιριάζει.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This