Βίτσας και Σκουρλέτης «στήνουν στον τοίχο» τον Κασσελάκη!

«Και η ρηχότητα πολιτική άποψη είναι»

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το… μαλλιοτράβηγμα στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς το πολεμικό σκηνικό μονοπωλεί το ενδιαφέρον, με συνεχείς δηλώσεις κατά του Προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Δημήτρης Βίτσας, εκ των «φευγάτων» του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της ηγεσίας της Κουμουνδούρου:

«Δεν έχω ενδιαφέρον για τον ΣΥΡΙΖΑ, μετακινήθηκε, είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει εγώ να υποταχθώ σε αυτό;  Καθαρά και όμορφα λέω εγώ δεν μπορώ … Αφού έχουμε φύγει κι έχουμε διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που μας απασχολεί είναι πώς θα καταλήξουμε σε ένα σχέδιο και πώς θα το βάλουμε μπροστά … σε όλη την Ελλάδα φεύγει κόσμος από τις οργανώσεις και θα φύγουν στελέχη και από την Κεντρική Επιτροπή … Δεν πάμε σε κάτι άγνωστο, πάμε στη συνάντηση των δυνάμεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς και τη διαμόρφωση ενός πολιτικού χώρου που θα διαμορφώνει τις εξελίξεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μείνει με μια μικρή ομάδα με λειψές ως καθόλου οργανώσεις και μια αντίληψη περί κόμματος πολύ βολική και που ταιριάζει στον 19ο αιώνα. Αρχηγικά κόμματα χωρίς δομή αλλά μόνο με αρχηγό δεν υπάρχουν πια … Είναι στην περιοχή του γελοίου αυτά που είπε για την 5η φάλαγγα. Δεν ήταν στην Ελλάδα, δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρουμε αν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, και έρχεται και λέει πράγματα που δεν ξέρει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα κάποιος του τα είπε».

Ρωτήθηκε αν ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και απάντησε:

«Δεν θεωρώ ότι μπορεί να κερδίζει τον Μητσοτάκη, αλλά και αν τον κερδίσει τι θα προσφέρει στη χώρα; Στον λόγο του κ. Κασσελάκη υπάρχει μια δεξιά αντίληψη, όπως και η αντίληψη ότι πολιτική είναι να μιλάς με χονδροειδή τρόπο. Και ένα παιδί 7 χρονών τα λέει αυτά. Και η ρηχότητα πολιτική άποψη είναι».

«Ο Κασσελάκης διέλυσε έναν χώρο»

Από την πλευρά του ο Πάνος Σκουρλέτης (επίσης πολιτικά… άστεγος) μιλώντας στο Open, αφού έκανε λόγο για «ΣΥΡΙΖΑ-Κασσελάκη», πρόσθεσε πως «αυτή η βίαιη μετατόπιση και μετάλλαξή του αφήνει ένα κενό στον χώρο της ενωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δημιουργηθεί κάτι καινούριο για να καλύψει αυτό το κενό. Θα γίνει; Κανείς δεν το ξέρει αυτό αυτή τη στιγμή».

Σε ότι αφορά τα όσα συνέβησαν και ελέχθησαν στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ο κ.Σκουρλέτης σχολίασε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «υπηρετούσε ένα συνέδριο διάσπασης»  και τόνισε ότι «διέλυσε ένα χώρο και τον μετατοπίζει σε ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα με αντιΣΥΡΙΖΑ επιχειρήματα».

Για να προσθέσει: «Έχουμε μία μετάλλαξη στις θέσεις ενός λαϊκιστικού κεντροδεξιού κόμματος και επιβεβαιώνεται όταν η σημερινή γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λέει ότι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη τα στελέχη για την περίοδο 2011-2015. Η περίοδος που ο ΣΥΡΙΖΑ έγραψε εποποιία, που ανέτρεψε τους συσχετισμούς που κατέρριψε τι φαύλο δικομματικό σύστημα που ευθύνεται για τη χρεοκοπία της χώρας. Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη;»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This