Συναντήθηκαν Τσίπρας-Κασσελάκης: Η σπόντα και η επίπληξη

Γιατί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε τόσο να τον δει;

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, με τον Αλέξη Τσίπρα να εκφράζει -σύμφωνα με πληροφορίες- τον έντονο προβληματισμό του για την πορεία του κόμματος και την αγωνία του για τις Ευρωεκλογές. 

 

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν δίστασε να επιπλήξει τρόπον τινά τον νέο πρόεδρο του κόμματος, λέγοντάς του ότι πρέπει να προσέχει για να διαφυλαχθεί η ενότητα. Μάλιστα, τόνισε ότι το κόμμα πρέπει να προχωρήσει πέρα από την κρίση, και παρότρυνε τον Κασσελάκη να βρει τρόπους να απαλλαχθεί η παράταξη από τις ίντριγκες και τα προβλήματα. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε και την ανησυχία του για την πιστή τήρηση του καταστατικού. 

 

Όλα δείχνουν ότι, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διάγει ημέρες δύσκολες, και αυτό τον «ανάγκασε» να σηκώσει το τηλέφωνο και να ζητήσει συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό. Ο Αλέξης Τσίπρας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κασσελάκη με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να συναντηθούν χθες το βράδυ στο γραφείου του Τσίπρα στην Αμαλίας. Στη συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική της εκλογής του νέου Προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η ενότητα στο κόμμα μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση. Ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε ότι σταθερά «τείνει χείρα φιλίας»… 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This