Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Και πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις!»

Αρβανίτης: «Πολλές φορές ο Πρόεδρος μας φέρνει σε δύσκολη θέση»

Must Read

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ με διάθεση αυτοκριτικής, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Κουμουνδούρου, που έχουν φέρει το κόμμα στο χείλος του γκρεμού.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα μιας χθεσινής δημοσκόπησης για το Action24, η οποία έδειχνε το ΠΑΣΟΚ ως δεύτερο κόμμα με 16% και τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο με 14,7%, ο κ.Αρβανίτης έκανε και μια δέσμευση προς τους ψηφοφόρους:

«Και πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάρει όλη τη ζημιά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν τον πειράζει κανείς… Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ψηφίζουν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ και να τους πω ότι ‘θα το πάμε το καράβι’ με όσους μπορούν, με όσους πρέπει και με όσους το αισθάνονται».

.

«Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό»

Σε ότι αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Κώστας Αρβανίτης τόνισε ότι πολλές φορές τους φέρνει σε «δύσκολη θέση» και έφερε παράδειγμα τα όσα έχουν ειπωθεί για το «μαξιλάρι» των 37 δισεκ. ευρώ της διακυβέρνησης Τσίπρα, ενώ τον συμβούλεψε πως «οφείλει να ακούει» και να πάει στο Συνέδριο.

«Πολλές φορές ο πρόεδρος μας φέρνει σε δύσκολη θέση, όπως για παράδειγμα με τα 37 δισ. Δεν μπορείς να λες ότι ο Τσακαλώτος το πήγε λάθος, ο Δραγασάκης το πήγε λάθος, γιατί γεννιέται το ερώτημα ‘πού ήταν ο τότε πρωθυπουργός’; Μειώνεις τον πρόεδρό μου έτσι, χαμηλώνεις τον πήχη για τον πρόεδρό μου, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κ. Κασσελάκης οφείλει να ακούει, να δημιουργήσει πολιτικό κέντρο και να πάει στο συνέδριο. Πιστεύω στο ‘ραντεβού στο συνέδριο’, μπορούν να συζητηθούν πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα η αλλαγή τακτικής», τόνισε χαρακτηριστικά.

.

«Δεν θέλω να φύγει η Αχτσιόγλου»

Ο  Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις και τις τάσεις φυγής από το κόμμα και εξέφρασε την προσωπική του άποψη κατά της αποχώρησης της Έφης Αχτσιόγλου:

«Οι κινήσεις φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι λάθος. Αν φύγεις στο συνέδριο γιατί δεν μπορείς να τα βρεις στο πολιτικό ζήτημα τότε ναι, άλλα όχι να φύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο πρόεδρος καθυστέρησε δύο ώρες να έρθει στη συνάντηση … Δεν θέλω να φύγει η Έφη Αχτσιόγλου».

.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This