«Σφυροκόπημα» Αυγέρη μετά τις γελοίες δικαιολογίες του Μαρινάκη για το νεφρολογικό κέντρο χωρίς άδεια

«Μάλλον η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει μπερδέψει τη δουλειά της με τις δουλειές ιδιωτών-συγγενών βουλευτών της!»

Must Read

Κατακεραυνώνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μετά από την απάντηση που έδωσε ο πρώτος για την αποκάλυψη-«βόμβα» της κυριακάτικης δημοκρατίας ότι το νεφρολογικό κέντρο στον Πειραιά ιδιοκτησίας του πατέρα και του αδερφού του υπουργού της ΝΔ Μιχάλη Λιβανού, λειτουργούσε παράνομα!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε το σκάνδαλο, ενώ προσπάθησε με αμηχανία και τρεμάμενη φωνή να καλύψει τον Μάριο Θεμιστοκλέους, ο οποίος με την ιδιότητα του γ.γ. του υπ. Υγείας, είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια τον περασμένο Ιανουάριο. Ο ίδιος, σε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, ζήτησε να μην πολιτικοποιηθεί το θέμα!

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε με κυνισμό τις αποκαλύψεις ότι ιδιωτικό νεφρολογικό κέντρο, στο οποίο έχει ιδιοκτησιακή συμμετοχή ο πατέρας και ο αδελφός βουλευτή της ΝΔ, λειτουργούσε χωρίς άδεια, αποτελώντας ουσιαστικά “βόμβα” για τη δημόσια υγεία» σημειώνει σε δήλωσή της η Δώρα Αυγέρη και προσθέτει:

«Ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απέφυγε να διευκρινίσει το γεγονός ότι στην ιδιοκτησία του συγκεκριμένου κέντρου συμμετέχουν στενά συγγενικά πρόσωπα βουλευτή σήμερα της Ν.Δ., συνδέεται τυχαία με το ότι λειτουργούσε χωρίς άδεια; Ο Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος – ως τότε γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας – φέρεται να παρέστη στα εγκαίνια του κέντρου τον Ιανουάριο του 2023, μαζί με άλλους βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ., όφειλε να γνωρίζει εάν λειτουργεί νόμιμα το κέντρο παροχής υπηρεσιών υγείας, στα εγκαίνια του οποίου μετείχε;» τονίζει η εκπρόσωπος και σημειώνει:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε να μην “πολιτικοποιούμε” το θέμα. Μάλλον η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει μπερδέψει τη δουλειά της με τις δουλειές ιδιωτών-συγγενών βουλευτών της! Και ότι η χώρα δεν είναι τσιφλίκι της για να κάνει το χατίρι σε “ημέτερους”, βάζοντας μάλιστα σε σοβαρότατους κινδύνους το κοινωνικό σύνολο. Επίσης, να πούμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι ο έλεγχος της “δουλειάς” της κυβέρνησης είναι καθήκον και υποχρέωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης» καταλήγει η Δώρα Αυγέρη.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This