Τη Δευτέρα στις 19:00 τα επίσημα αποκαλυπτήρια των «11» με το νέο τους όνομα

Must Read

Οι διεργασίες στο εσωτερικό της ομάδας των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πυρετώδεις, με φόντο την εκδήλωση της Δευτέρας, όπου στις 19:00 στο Σεράφειο (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144), αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου σχήματος της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας, σε ανοιχτή εκδήλωση.

Οι αποχωρήσαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μέχρι τις Ευρωεκλογές, θεωρώντας πως ένα καλό αποτέλεσμα θα δώσει άλλη δυναμική στο νέο εγχείρημά τους.

Στόχος τους, είναι το νέο σχήμα να αποτελέσει μια αριστερή και σοβαρή αντιπολίτευση που θα εκδηλωθεί, τόσο στη Βουλή με προγραμματικό λόγο όσο όμως και στους δρόμους, κοντά και δίπλα στον πολίτη.

Κοινός τόπος όλων όσοι αποχώρησαν είναι πως θέλουν να δημιουργήσουν ένα κόμμα το οποίο δεν θα ετεροκαθορίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα έχει αυτόνομη πορεία και… αναφορά στα πεπραγμένα του Αλέξη Τσίπρα.

Άλλωστε ο ίδιος ο επικεφαλής της κίνησης Αλέξης Χαρίτσης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα έναν πολιτικό της Αριστεράς που στιγμάτισε την πορεία της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This