«Ψαρεύει» μουσουλμάνους στον Έβρο!

Ο Κασσελάκης ετοιμάζει ταξίδι μαζί με Πολάκη, Παππά για να αναπληρώσει το κενό στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη φυγή Ζεϊμπέκ και Οζγκιούρ

Must Read

Να καλύψει το κενό του ΣΥΡΙΖΑ που δημιούργησε στη Θράκη η φυγή των βουλευτών Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Φερχάτ Οζγκιούρ επιχειρεί τις τελευταίες ώρες ο Στέφανος Κασσελάκης. Για να πετύχει τον στόχο αυτόν ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για… απόβαση στον Εβρο, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τον Νίκο Παππά αλλά και τον Παύλο Πολάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Αδέσμευτη Θράκη», ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει ξεκινήσει «φλερτ» με τον γνωστό γιατρό Χουσεΐν Μπαλτατζή προκειμένου να «αναπληρωθεί» το κενό του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ενώ βολιδοσκοπείται και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάντατζι Τσετίν, με τον τελευταίο ωστόσο, λόγω του ΕΣΥ αλλά και του ότι βρίσκεται κυρίως στην ακριτική Κω, να λέει δύσκολα το «ναι».

Ο γιατρός Χουσεΐν Μπαλτατζή (αριστερά) και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν

Τα πράγματα όμως μόνο απλά δεν θα είναι για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς η επιλογή του Μπαλτατζή δεδομένα θα προκαλέσει αναταράξεις λόγω των σχέσεων που φέρεται ότι έχει με το προξενείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει στον σκληρό πυρήνα των μειονοτικών παραγόντων που προωθούν στη Θράκη την τουρκική προπαγάνδα και στηρίζουν τις δομές του νεοοθωμανισμού.

Συνεπώς, μια τέτοια επιλογή δεν αποκλείεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιδράσεων εντός του κόμματος, ιδιαίτερα αν συνυπολογιστεί πως ο κ. Κασσελάκης είχε επιτεθεί στους εσωκομματικούς του αντιπάλους για το γεγονός πως έδειξαν ανοχή σε βουλευτές και στελέχη που δεν ήταν κάθετα αντίθετοι σε όσους μιλούσαν για την τουρκική μειονότητα.

Διπλό στοίχημα

Η εβδομάδα αυτή ωστόσο θα έχει διπλό στοίχημα για τον πρόεδρο του κόμματος και για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να παρουσιαστεί δυνατός εντός Βουλής τόσο στο νομοσχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια» όσο και για το Φορολογικό. Για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια καλή παρουσία στη Βουλή, με τους βουλευτές στα έδρανα, και σοβαρές τοποθετήσεις εκτιμάται στην Κουμουνδούρου πως θα δώσει πόντους.

Ιδιαίτερα αν προσμετρηθεί ότι αυτή την εβδομάδα θα έχει την πρώτη της παρουσία στη Βουλή και η ομάδα των 11.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This