Η πρόταση της Λατινοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό φοιτητή μέσα στην ΑΣΟΕΕ

Ο φοιτητής δέχτηκε επίθεση επειδή είχε στο σακίδιό του μια εικόνα της Παναγίας και μια με την ελληνική σημαία - Τι προτείνει η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Must Read

Για την αδιανόητη επίθεση σε βάρος φοιτητή μέσα στην ΑΣΟΕΕ, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια επειδή είχε στο σακίδιό του μια εικόνα με την Παναγία και την ελληνική σημαία, μιλά σε βίντεό της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, τονίζοντας όσα πρέπει να αλλάξουν στα πανεπιστήμια, με γνώμονα την προστασία των φοιτητών.

«Σεβόμενοι τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν, όλους τους Έλληνες φορολογούμενους αλλά κυρίως τους φοιτητές που πρέπει να είναι ασφαλείς σαν βασική προϋπόθεση οφείλουμε να οργανώσουμε επιτέλους τα πανεπιστήμια μας» τονίζει η Πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» η οποία προτείνει να γίνει ανακαίνιση των πανεπιστημίων, στα πρόστυπα του εξωτερικού, με περιφρούρηση και τοποθέτηση καμερών.

«Το όραμά μας είναι να οργανωθούν και να νοικοκυρευτούν τα πανεπιστήμια προσφέροντας σαφέστατα οφέλη για τους φοιτητές και τη μετέπειτα πορεία τους. Πρωταρχικά λοιπόν πρέπει οι φοιτητές να είναι και να νιώθουν ασφαλείς έτσι ώστε να μπορούν να προσηλωθούνε στις σπουδές τους» τονίζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Δείτε επίσης:

Φοιτητής καταγγέλλει ξυλοδαρμό από 7 άτομα επειδή είχε στο σακίδιό του την ελληνική σημαία και την Παναγία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This