Ιταμή επίθεση Μαρκόπουλου στην Κωνσταντοπούλου στην Εξεταστική για τα Τέμπη – Ακραίες εκφράσεις και βαρύτατοι χαρακτηρισμοί

«Η ψυχιατροποίηση που δημιουργείτε, δεν είναι τρόπος είναι φασιστική μέθοδος», κατήγγειλε τον Πρόεδρο της Επιτροπής η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας

Must Read

Στα άκρα και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς έφτασε η κόντρα ΜαρκόπουλουΚωνσταντοπούλου στην Εξεταστική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση που αποφάσισε την αποπομπή της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας ως μέλους της Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου απεπέμφθη με ψήφους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έθεσε και ζήτημα αποπομπής του Θάνου Πλεύρη εναντίον του οποίου έχει υποβληθεί μήνυση από τους συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την Ζ. Κωνσταντοπούλου να ζητά τον λόγο και τον Δ. Μαρκόπουλο να διαβάζει τις αναπληρώσεις. «Ζητώ τον λόγο. Με ακούτε;», είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου. «Όχι», απάντησε ο πρόεδρος της Εξεταστικής και συνέχισε να διαβάζει!

Στη συνέχεια η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας πήρε το λόγο και είπε «κύριε πρόεδρε, οφείλετε να κατέβετε από την έδρα καθώς έχετε χαρακτηρίσει ατύχημα και καταστροφή αρνούμενος να το χαρακτηρίσετε έγκλημα και αυτό δείχνει και την προκατάληψή σας. Καταθέτω στα πρακτικά αυτό που κάνατε και είναι χαρακτηριστικό, αυτό που κάνατε για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, δεν ξέρω, είναι χυδαία και το καταγγέλλω ειδικότερα με τη πρακτική των σκοτεινών ανθρώπων κύκλων και μηχανισμών, προκαλέσατε δημοσίευμα στην εφημερίδα «Αξία» για να αμυνθείτε ότι την ώρα που κάνετε τον πολλά βαρύ από την έδρα μου λέτε η γιαγιά σας ήταν καθηγήτρια του πατέρα μου. Υπήρξαν και άλλοι που με ψυχιατροποίηση και δημοσιεύματα μου κάνανε μπούλιγνκ. Το καταθέτω στα πρακτικά, έτσι ενεργείτε αυτή είναι η ποιότητα και χυδαιότητα σας, δεν έχετε θάρρος και τον ανδρισμό να τα πείτε αυτά κατά πρόσωπο. Η ψυχιατροποίηση που δημιουργείτε, δεν είναι τρόπος είναι φασιστική μέθοδος. Αυτά κ. Μαρκόπουλε σας τα επιστρέφω, δείχνετε αδυναμία όταν επιλέγετε να μη μου δίνετε το λόγο να έχετε κλειστό το μικρόφωνό μου. Και να μου απευθύνεστε ονειδισμούς χυδαίους και ακραίους στη λογική του μπούλιγνκ που κάνετε».

«Γιατί ψεύδεστε; Γιατί ψεύδεστε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις πάνω στα πτώματα 57 αθώων ανθρώπων; Ψεύδεστε δεν έκλεισα μικρόφωνα και τα άλλα για τα δημοσιεύματα θα τα πούμε σε άλλες αίθουσες», απάντησε ο Δ. Μαρκόπουλος.

.

Κωνσταντοπούλου: Φοβάστε γιατί ξέρετε ότι αν παραμείνω δεν θα υπάρξει συγκάλυψη. Αυτό που θέλετε είναι η συγκάλυψη αυτό που θέλει ο Κ. Μητσοτάκης, είναι η συγκάλυψη αυτό που θέλει ο Κ. Τασούλας είναι η συγκάλυψη. Και επειδή δεν τολμάτε να κάνετε διαδικασία για να πάρετε πάνω σας τη πρόταση επιχειρήσατε να κρυφτείτε πίσω από επιστημονικό συμβούλιο– θέτω τα εξής ζητήματα: 1. Ο Σύλλογος των Πληγέντων του δυστυχήματος έχει επιδώσει εξώδικο που σας καταγγέλλει για συγκάλυψη. Σας λέει ο σύλλογος ότι εργαλειοποιείτε την διαδικασία και προσπαθείτε να με πετάξετε έξω γιατί ξέρετε ότι γνωρίζω την υπόθεση και ποιο ρόλο θα έχει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Σας καταγγέλλει ο σύλλογος των πληγέντων ότι έχετε βάλει μπροστά τον Θ. Πλεύρη που είναι μηνυόμενος που δεν το γνώριζα, και έχει καταμηνυθεί, επειδή υπήρξε μέλος της επιτροπής που αποφάσισε το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος. Η γνωμοδότηση είναι αβάσιμη. Οι εξεταστικές δεν είναι ανακριτικές επιτροπές. Ο Πλεύρης μου είπε εξομολογητικά…

Πλεύρης: Εξομολόγηση σας κάνουν άλλοι

Κωνσταντοπούλου: Εντάξει, είπατε ότι πρέπει να ξεκινήσει από τα πρόσφατα αλλά επινοήσατε να με εξοβελίσετε για να μην υπάρχει κλήση Μητσοτάκη και Καραμανλή

Μαρκόπουλος: Δεν έχετε μάθε να σας λένε όχι στη ζωή μαθαίνουμε

Κωνσταντοπούλου: Θα μου κάνετε μάθημα;

Μαρκόπουλος: Η ζωή είναι διδακτική από μόνη της. θα σας θυμίσω γιατί η μνήμη σας είναι ασθενής. Νομίζετε ότι είναι απαράδεκτό να θίγεται το κύρος ενός υψηλοτάτου επιπέδου κύρους επιστημονικό όπου να σας θυμίσω είχατε ζητήσει τη γνωμοδότηση. Καθίστε κυρία Κωνσταντοπούλου παράγετε περισσότερο θόρυβο από αυτόν που μπορώ να αντέξω, έχω και πίεση. Γιατί καταφύγατε για τη μητέρα σας και τις Ανεξάρτητες Αρχές; Αφού δεν έχει κύρος γιατί πήγατε για τη μαμά σας;

Κωνσταντοπούλου: Είστε με τα καλά σας; Πήγα εγώ;

Μαρκόπουλος: Μου ασκείτε μπούλινγκ κυρία Κωνσταντοπούλου. Με καταγγείλατε για σεξισμό. Μην τα κάνετε αυτά τώρα, είστε ευαίσθητη σε αυτά τα ζητήματα. Είναι πάγια τακτική σας να διαστρεβλώνετε λεγόμενα μας. εγώ ποτέ, επανέλθετε στη σοβαρότητα. Δεν είστε σοβαρή, σταματήσετε τον παλιμπαιδισμό σας σαν το κακομαθημένο παιδί να κάνετε αυτό νομίζετε. Γιατί ευτελίζετε την Εξεταστική; Τι είναι αυτό που κάνετε τώρα; Γελοιοποιήστε. Γιατί γινόσαστε γελοία; (σ.σ. εκείνη την ώρα η Ζ. Κωνσταντοπούλου πηγαινοερχόταν στην αίθουσα και έδινε έγγραφα).

Κωνσταντοπούλου: Δεν ντρέπεστε….

Μαρκόπουλος: Δεν είστε το κακομαθημένο που θα κάνετε αυτό που νομίζετε. Θα σας μάθουμε και στο όχι υπάρχουν κανόνες.

Κωνσταντοπούλου: Οι κανόνες δεν είναι να βρίζετε….

Μαρκόπουλος: Εδώ θα μάθετε κάποια πράγματα που δεν θελήσατε να μάθετε. Υπάρχουν κανόνες. Τους τακτικισμούς και εμείς τους ξέρουμε, δεν είμαστε χθεσινοί. Δεν σας κρύβω ότι κάποια πράγματα που διαβάσαμε μας θύμισαν κάποιους… έχουμε θετική διάθεση να ακούσουμε τους φορείς των πληγέντων. Δεν θέλουμε να μεγαλώσουμε πουλώντας πόνο εκπροσωπώντας κάτι μικρό. Άλλοι χτίζουν καριέρες φωνάζοντας και κάνοντας σόου. Δεν θα ανεχθώ ούτε εγώ ούτε το προεδρείο ειρωνείες, εντάσεις και παροξυσμούς.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This