Τέμπη – Οργή του συλλόγου πληγέντων: «Η αλήθεια έχει αναγορευτεί σε εχθρό του Επιτελικού Κράτους του κ. Μητσοτάκη»!

Με εξώδικη δήλωση καταγγέλλονται μεθοδεύσεις με αφορμή τη σκανδαλώδη απόφαση εξαίρεσης της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Must Read

Η πρόσφατη γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά το έγκλημα των Τεμπών, σύμφωνα με την οποία η παρουσία της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας σε αυτή συνιστά… κώλυμα, καθώς είναι και συνήγορος υπεράσπισης συγγενών των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας, προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις, αλλά και μια εξώδικη-δήλωση καταγγελία από τους πληγέντες.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-2-2023 με μια «πύρινη» ανακοίνωση κάνει λόγο για κυβερνητικές «μεθοδεύσεις» και «συγκάλυψη», ενώ προσθέτει για την Εξεταστική Επιτροπή πως «… με όσα διαδραματίζονται ενώπιον της συγκεκριμένης Επιτροπής, με κύρια ευθύνη του ορισθέντος Προέδρου γελοιοποιείται η διερεύνηση του πλέον πολύνεκρου κρατικού εγκλήματος που συνέβη στην χώρα τουλάχιστον μεταπολιτευτικά, ευτελίζονται οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί, λοιδορείται η μνήμη των νεκρών και όλα αυτά σε καθεστώς πλήρους αδιαφορίας για το πένθος μας».

Στην εξώδικη δήλωση του Συλλόγου σχολιάζεται αρνητικά η στάση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, λέγοντας ότι «όλα όσα συμβαίνουν δίνουν την εικόνα ότι οι βουλευτές της πλειοψηφίας που μετέχουν στην ως άνω επιτροπή δεν έχουν περισσότερη αίσθηση ευθύνης από απρόθυμους πρωταγωνιστές σε μια κακοστημένη παράσταση με προαποφασισμένο οικτρό περιεχόμενο και έκβαση, που απλώς πρέπει να παιχθεί».

Μάλιστα, εξαπολύουν ευθεία επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«… η αλήθεια έχει αναγορευτεί σε εχθρό του Επιτελικού Κράτους του κ. Μητσοτάκη και δυστυχώς εσφαλμένα έτσι αντιμετωπίζεται η αξία της και από τους βουλευτές της πλειοψηφίας, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται, προς το παρόν, ότι μόνο η αρετή της ειλικρίνειας και της υπεράσπισης της αλήθειας αποτελούν ασφαλή οδό προς την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό».

Μεταξύ άλλων, αναφέρονται σε απόπειρα «διαστρέβλωσης» των διαδικασιών και σημειώνουν ότι η γνωμοδότηση για την εξαίρεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου έγινε επειδή, όπως αναφέρουν, «προκύπτει ότι γνωρίζει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση από άλλα (σ.σ. μέλη της Επιτροπής), λόγω της φερόμενης εμπλοκής της στην υπεράσπιση συγγενών θυμάτων αφιλοκερδώς».

  • Ολόκληρη η εξώδικη δήλωση:
-----

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This