Παραιτήθηκε ο Γιάννης Δραγασάκης από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Αιχμές κατά Κασσελάκη

Must Read

Παραιτήθηκε με αιχμές από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Δραγασάκης, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι παραμένει μέλος του κόμματος, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο πορεύεται προς άλλη κατεύθυνση με αρχηγό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε επιστολή του προς τη γραμματέα της ΚΕ του κόμματος Ράνια Σβίγκου, ο ίδιος τονίζει ότι στην παρούσα φάση δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε καμία εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ.«Η πλήρης διαφωνία μου με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό τη νέα ηγεσία δεν μου επιτρέπει να παραμένω μέλος της Κεντρικής Επιτροπής» τονίζει ο Γιάννης Δραγασάκης.

Αναλυτικά η επιστολή Δραγασάκη:

«Προς

Ράνια Σβίγγου, γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Κοινοποίηση
Στέφανο Κασσελάκη, Πρόεδρο
Αθήνα, 08/12/23
Αγαπητή Ράνια
Με την επιστολή αυτή παραιτούμαι από την ΚΕ.

Όπως αναφέρω στο συνημμένο κείμενο:

«…η πλήρης διαφωνία μου με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό τη νέα ηγεσία δεν μου επιτρέπει να παραμένω μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Επειδή μου γίνονται διάφορες προτάσεις από μέλη του κόμματος, τα ευχαριστώ και διευκρινίζω ότι, όσο διαρκεί η παρούσα κατάσταση δεν επιθυμώ να συμμετέχω σε κανένα θεσμικό όργανο, σε θεσμική κομματική λειτουργία ή δημόσια εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Φυσικά, παραμένω μέλος του και θα συνεχίσω, στο μέτρο των δυνάμεων μου, να αγωνίζομαι για τις αξίες, τις ιδέες και το ήθος της Αριστεράς μέσα και έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το συνημμένο κείμενο αποτελεί και μια πρώτη συμβολή μου στον προσυνεδριακό διάλογο ο οποίος ελπίζω να γίνει εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος

Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Γιάννης Δραγασάκης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This