«Ντροπιαστική» χαρακτήρισε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού ο Γιάννης Οικονόμου

«Υποκινητές που να μπορεί να μην φανταζόμαστε αυτήν την ώρα»

Must Read

«Καταπέλτης» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από χούλιγκαν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Οικονόμου ξεκαθάρισε πως οι ΠΑΕ που δεν θα συνετιστούν με τους όρους που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, θα δουν τα γήπεδά τους να μένουν χωρίς οπαδούς και μετά το δίμηνο.

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε «ντροπιαστική» την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που εκδόθηκε την ημέρα που τραυματίστηκε σοβαρά ο αστυνομικός στου Ρέντη: «Αυτές οι αντιδράσεις είναι αντίθετες με την κοινή λογική, το κοινό περί δικαίου αίσθημα και τα στοιχεία και τα ευρήματα που υπάρχουν από την έρευνα της αστυνομίας, την δικογραφία και τις ανακρίσεις και όσα έρθουν στην επιφάνεια από την ανάλυση των δεδομένων που έχουν συλλεχθεί από τον χώρο εκείνον».

Για τους υποκινητές της επίθεσης στους αστυνομικούς ανέφερε πως ανάμεσα στους υποκινητές μπορεί να βρίσκονται και άτομα που «μπορεί να μην φανταζόμαστε αυτή την ώρα»: «Εξαιτίας της απόφασης της Αστυνομίας να προχωρήσει στη μαζική προσαγωγή, υπάρχει πλήθος στοιχείων που θα οδηγήσει και θα ξετυλίξει το κουβάρι ακόμη παραπέρα, ενδεχομένως μέχρι και υποκινητές που να μπορεί να μην φανταζόμαστε αυτήν την ώρα».

Ανέφερε ακόμη πως την Τρίτη θα επισκεφτεί την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Θα ζητήσουμε την αναβάθμιση από πλευράς Δικαιοσύνης του συνόλου της υπόθεση αυτής. Θα ζητήσουμε να εξεταστεί η υπόθεση σαν δράση εγκληματικών συμμοριών και με μία σειρά παρατατικών συμπεριφορών που καλύπτουν ευρύτερα θέματα όπως εμπορία ναρκωτικών, προστασίες, διασυνδέσεις με ακραίες πολιτικές οργανώσεις, συμμετοχή σε συμμορίες και μαφίες και με ένα βαθύ ιστορικό που θα καλύπτει πολύ πίσω στον χρόνο σε δολοφονίες και πρόσωπα. Θα ζητήσουμε επανέλεγχο σειράς υποθέσεων που θα βοηθήσει συνολικά τις Αρχές να αναζητήσουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της έξαρσης της εγκληματικότητας από αυτές τις αγέλες χουλιγκάνων».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This