Οι τιμές στον… Θεό και ο Χατζηδάκης δηλώνει ικανοποιημένος από την πορεία του πληθωρισμού

Κραδαίνοντας χαρτιά επιτέθηκε στην αντιπολίτευση και τόνισε πως θα συνεχιστεί η μεταρρυθμιστική πορεία

Must Read

Την ώρα που οι ανατιμήσεις συνεχίζονται ανεξέλεγκτες, οι τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης στον… Θεό και η Ελλάδα είναι ουραγός σε αγοραστική δύναμη στην EE -επίσημα στοιχεία της EUROSTAT ο Κωστής Χατζηδάκης είναι ικανοποιημένος από την πορεία που διαγράφει ο πληθωρισμός!

Κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού για το 2024 την Τετάρτη στην Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναφέρθηκε στον ρυθμό της ανάπτυξης στην χώρα μας και τους ευρωπαϊκούς επαίνους για το success story της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Επιπλέον, κραδαίνοντας χαρτιά επιτέθηκε στην αντιπολίτευση και τόνισε πως θα συνεχιστεί η μεταρρυθμιστική πορεία με τρίπτυχο: δημοσιονομική σταθερότητα, αναπτυξιακές πολιτικές και πολιτική κοινωνικής συνοχής.

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε επίσης πως δρομολογείται αύξηση δαπανών στην Υγεία και την Παιδεία διερωτώμενος: «Είναι αυτό κοινωνική πολιτική ή δεν είναι;».

«Ισχύει ότι πέρυσι στον προϋπολογισμό δηλώσατε ότι τα έσοδα από επενδύσεις θα είναι αυξημένα κατά 15% και τελικά είναι μόνο 7%; Κι αν ναι, γιατί παραμένετε υπεραισιόδοξος ότι οι επενδύσεις θα είναι αυξημένες; Προφανώς μπερδεύετε τα έσοδα από τους φόρους…» τού επισήμανε ο Διονύσης Καλαματιανός από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Τέλος, τον ρώτησε εάν μεγάλο μέρος της αύξησης των επενδύσεων προκύπτει από την μεταφορά των κόκκινων δανείων στα funds, με τον κ. Χατζηδάκη να μην δίνει σαφείς απαντήσεις.

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This