Ο Βελόπουλος… περιέλαβε και τον Άδωνι: «Αξίζει η ισλαμοποίηση της χώρας για 900 εκατ. ευρώ;»

«Τι νόημα έχει να σωθεί η Ελλάδα από αλλότριο πληθυσμό. Για ποια Ελλάδα θα μιλάμε αν εξαφανιστούν οι Έλληνες στο γένος;» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Must Read

Μετά το «σφυροκόπημα» στον Μάκη Βορίδη, ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση και κατά του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, με τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης να τον κατηγορεί για το γεγονός ότι επιμένει να κοροϊδεύει τους αγρότες, καθώς και όλους τους Ελληνες, με στόχο να δικαιολογήσει την τροπολογία για τη νομιμοποίηση των παράτυπων μεταναστών.

Με ξεκάθαρες κουβέντες, ο Βελόπουλος κατέρριψε τα λεγόμενα του Άδωνι, ο οποίος υποστήριξε πώς τα μηχανήματα περισυλλογής ελιάς κοστίζουν 1.000.000€ και γι’ αυτό θέλουμε Πακιστανούς να τις μαζεύουν, που είναι πιο φτηνοί, με τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης να επιβεβαιώνει πως ένα μηχάνημα περισυλλογής Ελιάς, κοστίζει 60.000€.

Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας προσπάθησε να διαψεύσει τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το πετρέλαιο της Νορβηγίας στηρίζει το συνταξιοδοτικό της χώρας, κάνοντας λόγο για λαϊκισμό και δημαγωγία, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ, διότι θα αφήσανε τον πληθωρισμό, με την πραγματικότητα, ωστόσο, να διαψεύδει τον Άδωνι.

«Η σημιτική ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, μας είπαν ότι τέλος η κομματική πειθαρχία. Ο Άδωνις που είναι; Δεν μπορώ να μιλήσω χωρίς αυτόν», είπε αρχικά ο Βελόπουλος ανεβάζοντας αμέσως τους τόνους και πρόσθεσε: «Γιατί φοβάται τον Σαμαρά; Μη συμπαρασύρει και άλλους; Άλλο πράγμα να επιβάλεις την πειθαρχία και άλλο πράγμα να υποκύπτεις σε αυτή. Εσείς υποκύπτετε και σκύβετε στον Σημιτισμό. Καλώ τους βουλευτές της ΝΔ να μην ευτελίζετε τη παράταξη του Κ. Καραμανλή. Αρκετά την διέσυρε ο σημιτισμός του Μητσοτάκη».

Απευθυνόμενος προσωπικά στον υπουργό, υποστήριξε πως «περνά δύσκολες στιγμές γιατί αναγκάζεται να υποστηρίξει θέσεις που είναι αντίθετες στη συνείδησή του». «Δεν αλλάζουμε απόψεις κ. Γεωργιάδη κάθε βδομάδα, ούτε λατρεύουμε αρχηγούς κάθε έξι χρόνια», είπε και πρόσθεσε: «Αξίζει η ισλαμοποίηση της χώρας για 900.000.000 ευρώ; Θα περάσετε τη βάσανο της απολογίας των λαθών, είτε του παρελθόντος είτε του παρόντος. Τι νόημα έχει να σωθεί η Ελλάδα από αλλότριο πληθυσμό. Για ποια Ελλάδα θα μιλάμε αν εξαφανιστούν οι Έλληνες στο γένος;».

Απαντώντας στον Βελόπουλο, ο Άδωνις τον κατηγόρησε για λαϊκισμό, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στο «41τακατό» που τούς έδωσε ο ελληνικός λαός. «Την τροπολογία την εισηγούμαι ο ίδιος, έχει γίνει παρανόηση από λαϊκιστές- εξαιρώ τον Σαμαρά. Δεν αφορά σε άσκηση μεταναστευτικής πολιτικής, σε αλλαγή πολιτισμικού χαρακτήρα στην Ελλάδα ούτε την εισαγωγή μεταναστών. Η τροπολογία είναι κρίκος σε πολλούς προηγούμενους για τη καταπολέμηση της μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας», είπε και συνέχισε: «είναι προφανές ότι τα επιχειρήματα Βελόπουλου είναι προϊόν ή άγνοιας ή λαϊκισμού, η διάταξη δεν αλλοιώνει την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης».

«Στη δημοκρατία όλους μας μετράει το μεγάλο αφεντικό ο λαός. Πρόσφατα εμάς μας έδωσε 40%, εσάς σκάρτο 5%. Άρα να τελειώσει η αλαζονεία. Σεν ήρθα να σας τελειώσω, αλλά να απαντήσω. Με το λαϊκισμό θα τελειώσουμε. Την περασμένη 10ετια πήγε να καταστρέψει την Ελλάδα», είπε απευθυνόμενος στον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Άδωνις είπε πως «δεν θέλω να παρεξηγηθώ αισθάνομαι ευγνωμοσύνη και σεβασμό για τον Σαμαρά. Μπορεί να έχουμε διαφωνία, αλλά μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες σε μια οικογένεια».

  • Δείτε τη σημερινή τοποθέτηση Βελόπουλου στη Βουλή:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This