Η αναφορά του Νικόλαου Παπαδόπουλου της «ΝΙΚΗΣ» στον μακαριστό Χριστόδουλο

«Δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί δέχεστε να καθυβρίζονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας;»

Must Read

Άγιες μέρες που έρχονται ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, Νικόλαος Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στην παρέμβασή του στη βουλή, για ένα θέμα που αφορά όλους τους ορθοδόξους στην πατρίδα μας.

Στη σύντομη παρέμβασή του, ο γιατρός στο επάγγελμα βουλευτής αναφέρθηκε σε όλες τις άσχημες ειδήσεις που ακούμε καθημερινά λέγοντας:

«Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι. Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά, τους γονείς, και οι γονείς τα παιδιά! Γι’ αυτό βγήκε, ξέρετε, και “το ξύλο της χρονιάς”.

Λοιπόν, οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε, μάλιστα, ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο» τονίζοντας μάλιστα πως τα «απύλωτα στόματα» είναι τα ΜΜΕ.

Επιτέθηκε σε βουλευτή που καταφέρθηκε κατά του Αγίου Παΐσίου και σε πρωινή εκπομπή που αμφισβήτησε την Αγία Γραφή, καλώντας τη θρησκευτική ηγεσία, τους βουλευτές και την πολιτική ηγεσία να καταδικάσουν αυτές τις ύβρεις, λέγοντας συγκεκριμένα «δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί δέχεστε να καθυβρίζονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This