Όταν ο Άδωνις θα έδιωχνε τους Αλβανούς από την Ελλάδα με τις κλωτσιές!

Τώρα θέλει να τους νομιμοποιήσει όλους για να δουλεύουν στα χωράφια

Must Read

Μανούλα στις κυβιστήσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης, που αποδεικνύεται σε όποιο κόμμα και αν βρίσκεται, βασιλικότερος του βασιλέως. Τα ίδια έκανε στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, απ’ όπου και εκτοξεύτηκε η πολιτική του καριέρα, τα ίδια κάνει τώρα και με τον Μητσοτάκη.

O κύριος Αντιπρόεδρος, σήμερα, της ΝΔ με αφορμή την εξοργιστική τροπολογία για τη νομιμοποίηση των μεταναστών, πήρε πάνω του την δικαιολόγηση της ντροπής (ιδεολογικής, αφού άλλα λέει τη μια φορά και άλλα την άλλη, κατά πως βολεύει). Έτσι και τώρα αναφέρθηκε στη νομιμοποίηση κυρίως των Αλβανών που ζουν και εργάζονται παράνομα στη χώρα μας, σε αγροτικές εργασίες.

Ο ίδιος άνθρωπος χρόνια πριν την βουλευτική και υπουργική καρέκλα πάντως έβγαινε στις τηλεοπτικές εκπομπές του (που αναμεταδίδονταν ανά την Ελλάδα από τοπικούς σταθμούς) και περηφανευόταν για το πως θα… έδιωχνε με κλωτσιές τους Αλβανούς από την Ελλάδα! Βεβαίως μπορεί τότε να ήταν μικρός και τώρα που μεγάλωσε να… έβαλε μυαλό!

@omadamnimis #Μεταναστευτικό: Ο Γεωργιάδης ΧΩΡΙΣ καρέκλα θα έδιωχνε με κλωτσιές τους Αλβανούς από την Ελλάδα, ο Γεωργιάδης ΜΕ καρέκλα τους παρακαλάει να έρθουν να δουλέψουν στα χωράφια. #Georgiadis #Metanastes #metansteytiko #greeknews #greecenews #newsgr #greekpolitics #greecepolitics #Mitsotakis #Vouli #fyp #fyou #fyoupage #tiktokgreece #tiktokgr #greektiktok #politicsgr #omadamnimis ♬ πρωτότυπος ήχος – ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This