Βάλτε τέλος στην βία της αριστεράς

Must Read

Ο αντιεξουσιαστικός χώρος βρίσκεται επί ποδός πολέμου από την ημέρα που ανέλαβε την εξουσία η ΝΔ.  Επί ΣΥΡΙΖΑ οι αναρχικοί, γνωρίζοντας τις αντιαστυνομικές ιδεοληψίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εκμεταλλευόμενοι τις σχέσεις συγκοινωνούντων δοχείων με πολλά από τα στελέχη της Κουμουνδούρου, είχαν αποθρασυνθεί.

Με την έλευση όμως της ΝΔ στην κυβέρνηση και την προσπάθεια από μεριάς της κυβέρνησης για υλοποίηση ενός σχεδίου αποκατάστασης της ομαλότητας στο κέντρο της Αθήνας, ο αντιεξουσιαστικός χώρος αισθάνθηκε απειλή για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.

Τα γεγονότα της ΑΣΟΕΕ και στην συνέχεια η εξουδετέρωση του επιχειρησιακού πλάνου των αναρχικών κατά την πορεία του Πολυτεχνείου αλλά και η ταυτόχρονη ανακάλυψη της γιάφκας του Χολαργού αποτέλεσαν για τους αναρχικούς Casus beli. Πρώτα λοιπόν ο Ρουβίκωνας και στην συνέχεια η ομάδα Αναρχική Δράση εξέδωσαν πολεμικά ανακοινωθέντα μέσα από το Indymedia την γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιοαστικού χώρου.

Στην τελευταία ανακοίνωση αυτή που υπογράφει η ομάδα Αναρχική Δράση οι αντιεξουσιαστές απειλούν ευθέως κάνοντας λόγο για νεκρό. «Αν η Δεξιά θέλει νεκρό, αυτή την φορά δεν θα είναι από το δικό μας στρατόπεδο», γράφουν και συνεχίζουν προειδοποιώντας πως ετοιμάζουν γενικό κάλεσμα για τις 6 Δεκεμβρίου έχοντας συγκροτήσει ειδικές ομάδες δράσης για να συγκρουστούν με το καθεστώς.

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε προεκλογικά ότι θα πατάξει τα Εξάρχεια και θα φέρει ξανά την κανονικότητα στην ζωή της πόλης. Η ΝΔ ψηφίστηκε από αρκετό δεξιό κόσμο που αγανάκτησε με την ανοχή που επέδειξε η προηγούμενη κυβέρνηση σε αυτά τα φαινόμενα. Ο κόσμος που είχε βαρεθεί να βλέπει του Ρουβίκωνες να αλωνίζουν, τώρα περιμένει αποτελέσματα.

Μένει να δούμε στην πράξη αν η κυβέρνηση θα μείνει πιστή στην πολιτική της μηδενικής ανοχής στην βία της αριστεράς η αν θα λυγίσει όπως έκαναν και τις προηγούμενες φορές οι φοβικές δεξιές κυβερνήσεις.

Η Ελληνική κοινωνία τις προηγούμενες δεκαετίες είχε εκπαιδευτεί να ανέχεται την βία της αριστεράς. Το αριστερό παρακράτος αλώνισε σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης και το πέτυχε αυτό επειδή η αριστερά κατέλαβε όλα τα κρίσιμα πόστα στους μηχανισμούς παραγωγής ιδεών (μίντια, σχολεία, πανεπιστήμια, τέχνη).

Αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει τα τελευταία χρόνια. Η κοινωνία δεν ανέχεται άλλο την βία και την τρομοκρατία των διάφορων αριστερών γκρουπούσκουλων.

Αν η κυβέρνηση πετύχει να βάλει τέλος στα φαινόμενα αυτά, τότε θα κερδίσει και άλλο κόσμο. Αν όχι, τότε θα έχει φθορά στα δεξιά της…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This