Εξεταστική για Τέμπη: Ζητούν την απομάκρυνση Μαρκόπουλου για το «γουρλίδικη Επιτροπή»

Must Read

Μέχρι και την απομάκρυνση του Δημήτρη Μαρκόπουλου από την προεδρία της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το έγκλημα των Τεμπών, ζητούν κόμματα της αντιπολίτευσης μετά την δήλωσή του ότι η Επιτροπή είναι «γουρλίδικη» επειδή δύο μέλη της έγιναν υπουργοί.

Σε εμφανώς δύσκολη θέση ο Δ,. Μαρκόπουλος ζήτησε συγγνώμη «χωρίς δικαιολογίες», όπως σημείωσε, και παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του.

«Είναι προσβολή ο πρόεδρος της Εξεταστικής να συνδέει την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής με την υπουργοποίηση», υπογράμμισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης. «Πιθανότατα το συμφέρον της κυβέρνησης να μην είναι ίδιο με την ανάδειξη της αλήθειας», σχολίασε δεικτικά.

Την αποπομπή Μαρκόπουλου ως ελάχιστη ένδειξη μνήμης στα θύματα ζήτησε από τη Νέα Αριστερά η Πέττη Πέρκα και κάλεσε και τα άλλα κόμματα να στηρίξουν το αίτημά της. «Με οτιδήποτε άλλο η προσβολή μετατρέπεται σε κυβερνητική γραμμή», επεσήμανε.

«Η ελάχιστη κίνηση σεβασμού στην μνήμη των θυμάτων των Τεμπών και των οικογενειών τους είναι η απομάκρυνση του Μαρκόπουλου από την επιτροπή. Οτιδήποτε λιγότερο μετατρέπει την προσβολή σε κυβερνητική γραμμή», ανέφερε (στο Χ) από τη Νέα Αριστερά και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This