Γάμος ομόφυλων: Οργή από την Ελληνική Λύση για τις «Πρέσπες της Κοινωνίας» και τη συμπόρευση Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ 

«Ψηφίζουν μαζί όλα τα επαίσχυντα, εθνικά επικίνδυνα και διαλυτικά για την κοινωνία νομοσχέδια»

Must Read

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Λύση με αφορμή τα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στο Star, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Ένα νομοσχέδιο που χαρακτηρίζεται ως «Πρέσπες της κοινωνίας», ενώ η συμπόρευση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ως «πολιτικός γάμος έκτρωμα».

Δεν λείπουν και τα βέλη κατά του ΠΑΣΟΚ, το οποίο σκοπεύει επίσης να στηρίξει την Κυβέρνηση: «Ν.Δ., ΣυΡιζΑ και ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν μαζί όλα τα επαίσχυντα, εθνικά επικίνδυνα και διαλυτικά για την κοινωνία νομοσχέδια» σχολιάζει χαρακτηριστικά η Ελληνική Λύση.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ΓΑΜΟΣ” – ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ “ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”

Ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ Στέφανος Κασσελάκης επιβεβαίωσε ότι το κόμμα του θα διασώσει τη ΝΔ, ψηφίζοντας το νομοσχέδιο – έκτρωμα της κυβέρνησης για τον γάμο ομοφυλοφίλων, την υιοθεσία αλλά και την παρένθετη μητρότητα, παρά τις διαψεύσεις κυβερνητικών στελεχών.

Είναι το ίδιο κόμμα το οποίο με θράσος είχε κατηγορήσει την Ελληνική Λύση ως «πιθανό εταίρο του κόμματος Μητσοτάκη»!

Σήμερα επιβεβαιώνεται η θέση της Ελληνικής Λύσης, η οποία συνοψίζεται στην χαρακτηριστική φράση του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου: Ανοίγεις το «κασσελάκι» και βγαίνει Μητσοτάκης.

Ν.Δ., ΣυΡιζΑ και ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν μαζί όλα τα επαίσχυντα, εθνικά επικίνδυνα και διαλυτικά για την κοινωνία νομοσχέδια.

Η σημερινή συμπόρευση Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όμως, συνιστά έναν εκτρωματικό «Πολιτικό γάμο».

Έπειτα από την άτυπη σύμπλευση ΝΔ – ΣυΡιζΑ για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, τώρα έχουμε την επίσημη συνέργεια για ένα νομοσχέδιο που θα μείνει στην ιστορία ως οι «Πρέσπες της Κοινωνίας». 

Βελόπουλος: Κόμμα θίασος ο ΣΥΡΙΖΑ

Και ο Πρόεδρος του κόμματος όμως, Κυριάκος Βελόπουλος, επιτέθηκε ξεχωριστά στον Στέφανο Κασσελάκη και στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανάρτησής του στο Twitter, χαρακτηρίζοντάς τον «κόμμα θίασο».

Έγραψε:

Κόμμα θίασος ο #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ !Μέχρι το απόγευμα έλεγαν δεν ψηφίζουν το νόμο για την υιοθεσία παιδιων από ομοφυλόφιλους #γαμος_ομοφυλων και πριν πέντε λεπτά ο #Κασσελακης είπε θα το ψηφίσουν! ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΜΟΝΟ ΓΈΛΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ! Θίασος κανονικός !Όλα στημένα !ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ μαζί και ΠΑΣΟΚ δίπλα σε ότι ανθελληνικό! Λέει ο Κασελάκης :”Στο θέμα της τεκνοθεσιας υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες. Έχω ζητήσει από την κοινοβουλευτική μου ομάδα ώστε το πλαίσιο να γίνει πιο εύκολο για έτερο και ομο ζευγάρια. Αυτό το νομοσχέδιο όταν έρθει στην βουλή θα περάσει χάρη στο ΣΥΡΙΖΑ”…! ΘΙΑΣΟΣ. #

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This