Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας η πρώτη συνεργασία του νέου δημάρχου Αθηναίων με τον ΣΕΓΑΣ

Θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου και θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη

Must Read

Την Σοφία Σακοράφα, τον Κώστα Κεντέρη και τον Σωτήρη Κυρανάκο, πρόεδρο, πρώτο αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή του ΣΕΓΑΣ, αντίστοιχα, υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 12/1, στο γραφείο του στο Δημαρχείο της Αθήνας ο Χάρης Δούκας, με αφορμή την επικείμενη (συν)διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

Ο νέος δημάρχος Αθηναίων ενημερώθηκε αναλυτικά για τους δύο μεγάλους δρομικούς αγώνες της πρωτεύουσας, με τον Ημιμαραθώνιο να αποτελεί την πιο άμεση χρονικά διοργάνωση, καθώς θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου και θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη. Εξέφρασε δε την επιθυμία του η συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με τον ΣΕΓΑΣ να ενισχυθεί με περισσότερες συνέργειες κοινωνικού και περιβαλλοντολογικού ενδιαφέροντος, καθώς και κοινές αθλητικές δράσεις.

«Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι μία μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στον αθλητισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη και τη διεθνή φιλία. Είναι σταθερό σημείο συνάντησης δρομέων από την Αθήνα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, που τρέχουν για μία μοναδική εμπειρία κάτω από το αττικό φως, στη σκιά του Παρθενώνα. Δίνουμε και φέτος ραντεβού, στις αρχές της άνοιξης», επισήμανε ο Χάρης Δούκας, στον οποίο η Σοφία Σακοράφα παρέδωσε το συλλεκτικό μετάλλιο των 40 χρόνων του Αυθεντικού Μαραθωνίου και τον ιματισμό της εθνικής ομάδας στίβου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This