Το επί 2,5 ώρες μασάζ Σκέρτσου και η αναζήτηση… φυσιοθεραπευτή

Για... «φανταστική πρωτοβουλία» μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Must Read

Για 2,5 ολόκληρες ώρες ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος έκανε «πολιτικό μασάζ» στους βουλευτές του κόμματος στην Πειραιώς, επιχειρώντας να πείσει κυρίως τους δύσπιστους για την αναγκαιότητα ψήφισης του περιβόητου νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Στο πρώτο γκρουπ των βουλευτών της ΝΔ συμμετείχαν από το Α έως το Κ και περιλαμβάνονταν τουλάχιστον 10 που έχουν διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν τη στάση τους και θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για λόγους συνείδησης.

Μάλιστα ο υπουργός Επικρατείας επισήμανε πως «τέθηκαν ερωτήσεις, δόθηκαν διευκρινίσεις. Νομίζω όλοι γίναμε σοφότεροι από αυτή τη συζήτηση».

Ενθουσιασμένος ήταν ο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που μίλησε για.. «φανταστική πρωτοβουλία» και σχολίασε: «Πήραν το λόγο και όσοι είχαν διαφωνία. Απαντήσαμε σε όλες τις απορίες, οι οποίες διαφωνίες πήραν απάντηση. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, 100%». Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις κύκλων του Αντώνη Σαμαρά.

Η υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη από τη μεριά της δήλωσε πως: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων για ζήτημα που διαπερνά οριζόντια την κοινωνία και όλα τα κόμματα. Δεν υπάρχει κανένα εσωκομματικό θέμα… Αλίμονο αν αυτό ήταν το πρόβλημα ΝΔ». Ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Αντώνη Σαμαρά, απάντησε ότι «στη ΝΔ έχουμε εξασφαλίσει να λέει ο καθένας τη γνώμη του».

«Ήταν μια πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη συζήτηση, με ουσιαστική συμμετοχή… Η συζήτηση συνεχίζεται» σχολιασε ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

«Σε ένα φιλελεύθερο κόμμα όπως η ΝΔ είναι πολύ ωραίο να κάνεις διαλογική συζήτηση. Ακούστηκαν όλες οι απόψεις… Είναι σημαντικό να ακούγονται όλες οι πλευρές. Αν κάποιοι έχουν μάθει να είναι στρατιώτες εμείς συζητάμε και αποφασίζουμε κατά συνείδηση όπως είπε ο πρωθυπουργός», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

«Ήταν μια σημαντική ενημέρωση, μάς λύθηκαν απορίες και προχωράμε. Εννοείται θα είμαστε ενωμένοι. Δεν ήρθαμε εδώ να διχάσουμε… Ήταν μια ωραία συζήτηση, και υπάρχουν και δικαιώματα σε όλους τους ανθρώπους» είπε η Κατερίνα Μονογιού.

Για «εποικοδομητική συζήτηση» έκανε λόγο ο Βασίλης Σπανάκης και συνέχισε λέγοντας: «Τέθηκαν παρά πολλά ερωτήματα, απαντήθηκαν όλα. Η ΝΔ είναι ένα δημοκρατικό κόμμα ακούγονται όλες οι απόψεις και έχουμε και άλλη συζήτηση για την ψήφιση».

«Έγινε μια πολύ ωραία κουβέντα» τόνισε η Μαρία Κεφαλά, ενώ ο Δημοσχάκης είπε ότι «ήταν μια ενδιαφέρουσα η συζήτηση, και πιστεύω ότι είμαστε πλέον πιο ενημερωμένοι απ’ ό,τι ήρθαμε».

Βεβαίως είναι σίγουρο πως το μασάζ Σκέρτσου δεν έφερε αποτέλεσμα σε όσους βουλευτές έχουν μείνει αμετακίνητοι στη θέση τους για καταψήφιση του νομοσχεδίου και πλέον στην Πειραιώς θα αρχίσουν να αναζητούν… φυσιοθεραπευτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This