«Χαστούκι» στην κυβέρνηση η δημοσκόπηση της MRB: Συντριπτική διαφωνία στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Γιατί επιμένει τόσο ο Μητσοτάκης, ενώ η κοινωνία διαφωνεί;

Must Read

Κόλαφος για την επιμονή της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της MRB που παρουσιάστηκε στο OPEN και καταδεικνύει τη συντριπτική διαφωνία της κοινωνίας για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Το 54,6% των πολιτών «σίγουρα διαφωνεί» και το 10,2% μάλλον διαφωνεί, με το σύνολο της διαφωνίας να φτάνει το 64,8%!

Μόλις το 30,1% των πολιτών δηλώνει ότι είναι υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια. Αναλυτικότερα το 17,1% συμφωνεί σίγουρα και το 13% συμφωνεί.

«Σφαγή» και εντός των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, το 53% να δηλώνει ότι διαφωνεί με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στην ίδια δημοσκόπηση το 48,9% θεωρεί ότι το δικαίωμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια υπονομεύει τον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας, ενώ το 46,4% διαφωνεί ή μάλλον διαφωνεί.

Αυτά τα αποτελέσματα τα γνωρίζει καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση, αφού καθημερινά τα παίρνουν τα μηνύματα. Γιατί τότε επιμένει τόσο ο πρωθυπουργός σε αυτή την επιλογή, όταν στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία διαφωνεί;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This