Αόριστες επικοινωνιακές εξαγγελίες: Ο Μητσοτάκης μοιράζει ψίχουλα για να «ηρεμήσει» τους κατεστραμμένους αγρότες και κτηνοτρόφους

Πανηγυρίζει για την πρώτη αρωγή των 2.000 ευρώ και ανακοινώνει πρόσθετη από 5.000 ευρώ για ζημιές στον εξοπλισμό. Καμιά απάντηση για τα ποσά και τον χρόνο αποζημίωσης

Must Read

Τα επικοινωνιακά κόλπα και οι δήθεν πλουσιοπάροχες εξαγγελίες του κυρίου Μητσοτάκη δεν πείθουν πλέον κανέναν Έλληνα πολίτη. Όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός, ακόμα και οι δεξιοί αγρότες συνδικαλιστές τού γύρισαν την πλάτη και τον απειλούν με «μαύρο» ενόψει των Ευρωεκλογών.

Μέσω του φιλοκυβερνητικού τηλεοπτικού μέσου, ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να κατευνάσει την οργή των αγροτών προχωρώντας σε εξαγγελίες για «πρόσθετη αρωγή ύψους 5-10.000 ευρώ. Και όλα αυτά, εντελώς τυχαία και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι αγροτικές κινητοποιήσεις, με τους πλημμυροπαθείς αγρότες να ζητούν άμεση και ουσιαστική ενίσχυση. Παράλληλα, ο ίδιος αρκέστηκε να απαντήσει με ένα γενικόλογο «θα δούμε» αναφορικά με το ρεύμα των αγροτών. Η τακτική του πρωθυπουργού είναι γνωστή. Για ακόμη μία φορά, επιδιώκει με ψίχουλα να κατευνάσει την οργή των αγροτών και των κτηνοτρόφων που έχουν καταστραφεί από την κακοκαιρία Daniel. Την ώρα που τα μπλόκα παραμένουν σταθερά, ο πρωθυπουργός πανηγυρίζει για το τίποτα, δηλαδή για την πρώτη αρωγή των 2.000 ευρώ που έχει δοθεί στους κατεστραμμένους αγρότες και κτηνοτρόφους για την ολική ζημιά της παραγωγής και των υποδομών τους! Παράλληλα, ανακοινώσει πρόσθετη προκαταβολή στην αρωγή ύψους από 5.000 έως 10.000 ευρώ για τις ζημιές στον εξοπλισμό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει για τα αιτήματα των αγροτών ενώ δεν απάντησε για τα ποσά και τον χρόνο αποζημίωσης αγροτών και κτηνοτρόφων. Είναι χαρακτηριστικό ότι αποδέχθηκε ως καθυστέρηση της κυβέρνησής του μόνο το γεγονός εδώ και πέντε μήνες δεν είχε ληφθεί μέριμνα προκειμένου να μην κόβεται το ρεύμα στους πλημμυροπαθείς αγρότες και κτηνοτρόφους και η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε μόλις χθες 29 Ιανουαρίου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υποστηρίζει ότι ο ίδιος «πάτησε το γκάζι». 

 

 

«Ο αγρότης της Θεσσαλίας έχει δίκιο να παραπονιέται για την καθυστέρηση στην κατάθεση της τροπολογίας για το ρεύμα», δήλωσε με απύθμενο θράσος. Για να ολοκληρώσει και το νέο επικοινωνιακό του τερτίπι, αποφάσισε να δείξει ότι παίρνει την κατάσταση στα «χέρια» του, σημειώνοντας πως «όπου υπάρχουν καθυστερήσεις πατάω εγώ το γκάζι για να διορθώσω αδυναμίες, όπως στην περίπτωση του ρεύματος». «Κάθε μορφή κινητοποίησης πρέπει να είναι λελογισμένη και εμείς ακούμε τους αγρότες» πρόσθεσε με υποκρισία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This