ΠΑΣΟΚ: «Τροχονόμος» ισχυρών οικονομικών συμφερόντων τα οποία συσσωρεύουν υπερκέρδη η κυβέρνηση

Must Read

Στον ΣΚΑΪ, τον… αγαπημένο του σταθμό, έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τα -εκεί- λεγόμενά του να προκαλούν θυμηδία σε ψηφοφόρους και αντιπολίτευση, καθώς, ως συνήθως, επιχείρησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Ως εκ τούτου, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έσπευσε να σχολιάσει με αιχμηρό και δηκτικό τρόπο τα όσα ειπώθηκαν από τον πρωθυπουργό, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «θα ήταν κωμικό, αν δεν ήταν τραγικό» το γεγονός ότι «σε ένα ακόμη ρεσιτάλ επικοινωνίας “προειδοποίησε” όσους αισχροκερδούν σε βάρος των καταναλωτών ότι δεν θα διστάσει να επιβάλλει μέτρα…»

Ολόκληρη η ανάρτηση του κόμματος έχει ως εξής:

«Μετά από δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ο πληθωρισμός της απληστίας έσπασε κάθε ρεκόρ, ο πρωθυπουργός σε ένα ακόμη ρεσιτάλ επικοινωνίας “προειδοποίησε” όσους αισχροκερδούν σε βάρος των καταναλωτών ότι δεν θα διστάσει να επιβάλλει μέτρα. Θα ήταν κωμικό, αν δεν ήταν τραγικό» ανέφερε το Γραφείο Τύπου του κόμματος και κατέκρινε έντονα τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την ακρίβεια.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι «τα σούπερ μάρκετ, το τελευταίο δεκάμηνο του 2023, είχαν 646 εκατ. παραπάνω κέρδη, ενώ στο δωδεκάμηνο του 2022 τα επιπλέον κέρδη τους προσέγγισαν το 1 δισεκατομμύριο σε σχέση με το δωδεκάμηνο του 2021. Οι τράπεζες έχουν κερδίσει 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, με τα 3 δισεκατομμύρια να προκύπτουν από τις υπέρογκες χρεώσεις. Η, δε, σωρευτική αύξηση των ενοικίων την περίοδο 2018-2022 άγγιξε το 50%.

Οι πολίτες βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που λειτουργεί ως τροχονόμος των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, τα οποία συσσωρεύουν υπερκέρδη εις βάρος των προοπτικών της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων» τόνισε στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και κατέληξε: «Σε κάθε περίπτωση, καλωσορίζουμε τον πρωθυπουργό στη θέση μας ότι η Golden Visa στα ακίνητα ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την έκρηξη των τιμών των ενοικίων και ελπίζουμε αυτήν τη φορά να απαντήσει στη σχετική επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This